Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsal a barátnőd és ezért pofán vágod akkor te mi vagy?

Az az ember válaszolja, hogy szemét vagy akit még soha életében nem csaltak meg, vagy nem szerette azt az embert aki megcsalta...
Aki már átesett ezen az tudja milyen komoly érzéseket rombol le a hűtlenség, és milyen szívbe markoló fájdalmat lehet vele okozni amikor kiderül...
Megcsalás:Nekem már az is megcsalás ha mással csokolozik de itt sexről van szó.
Annyira undorító én 3 évvel vagyok idősebb nála 2006 vége óta együtt vagyunk.Nekem csak ő volt ez meg lefekszik mással.

eccer belefér. amúgyis megérdemelte. de rendszert azért necsinálj belőle, mert azmár gázlesz.
24L

Most kezdj el inkább azon agyalni, hogy meg tudsz-e neki bocsájtani és, hogy akar-e tőled még ezek után is valamit...
Egy megcsalás még belefér szerintem, biztos nehéz lenne feldolgozni, de én szeretem a páromat annyira, hogy el tudjam nézni neki, persze csak akkor, ha többet nem fordul elő...

Imádom xD Ez a női egyenjogúság. Adok egy linket is a női (hülye) logikát szemléltetni. Szerintem Hamurabinak volt igaza (Szemet szemért, fogat fogért. An eye for an eye, and a tooth for a tooth. Mind1, hogy férfi vagy nő, ha már így az egyenjogúságra hajtanak a nők)((aki a szüléssel jön azt 0-ig pontozzom).
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__49..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!