Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha megcsal a barátnőd és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsal a barátnőd és ezért pofán vágod akkor te mi vagy?

Figyelt kérdés
Ha megcsal a csajod és elcsattan egy pofon de megbánod akkor mi van?Jogosnak mondható a pofon ?? Most ki a nagyobb féreg aki megcsal vagy aki üt amiért megcsalták?
2009. nov. 13. 13:38
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
22:35ös vagyok. Nem csaltam meg, mert felnőttem és mert nem hanyagoltak el a barátaim. A megcsalásban nem mindig feltétlen a megcsaló az egyetlen hibás. Mellesleg 16 éves voltam, szerintem ti is voltatok ennyi idősek és tudjátok, hogy milyen akkor egy lány. Még mindig úgy gondolom hogy nem azt érdemeltem amit kaptam.
2009. nov. 14. 12:42
 32/50 anonim ***** válasza:

Valóban rossz dolog, hogy agyba főbe vert a volt barátod, de itt csak egy elcsattant pofonról van szó...

Szerintem jogosan...

2009. nov. 14. 12:47
 33/50 A kérdező kommentje:

"3 éve 16 évesen volt egy barátom, de csókolóztam egy másik sráccal. A srác 19 volt és a szemébe mondtam, megütött, de nem kicsit, és nem pofon volt, hanem öklös. És nem egy. Ugyhogy az ÉN válaszom szerintem magától érthetődő. Elég mély nyomot hagyott bennem. Jegyezzétek meg, NŐT NEM ÜTÜNK. Akármit tett!"

Bocsi de nem tudlak sajnálni.

Amugy ha más kell akkor meg miért nem mondod a barátodnak,hogy bocs de találtam vki mást?

Gerinctelen húzás volt.Nem tudlak sajnálni.

2009. nov. 14. 12:57
 34/50 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem volt gerinctelen, megcsalta aztán odaállt a palija elé és frankon megmondta, szerintem nem érdemelte meg....

Az viszont tényleg szánalmas h a szokásos "jaj hát nem én tehetek róla, a pasim hanyagolt el bla bla bla" dumával jön... sose fogom megérteni h azért mert nem foglalkozik veled a pasid miért kell akkor megoldásként másnak a farkát szopkodni:P

2009. nov. 14. 16:50
 35/50 anonim ***** válasza:
Egyenjogúság van, a 2009-11-13 14:52-es válaszolóval értek egyet... Nem vagyok verekedős típus, nehogy azt higgyétek...
2011. aug. 15. 09:14
 36/50 anonim ***** válasza:
Én nem mondom hogy megérdemelte, de szerintem csak jól járt vele. Senki nem akar egy agresszív féreg mellett élni, esetleg gyereket szülni neki. Ez jobb ha időben kiderül. Elég lenne ha egyetlen egyszer ütne meg a barátom és úgy b.sznám ki mint a macskát szarni. Szerintem ez undorítóbb dolog mint a megcsalás.
2011. aug. 15. 09:27
 37/50 anonim ***** válasza:
Az egyetlen szerencséje a nőnek aki megcsalt, hogy ha idegből megütöm ketté szakad a ku.rva feje. Ülni nem fogok miatta.
2011. aug. 15. 09:47
 38/50 anonim ***** válasza:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:27

Bár egyetértek veled abban, hogy ha megütne a pasim, kidobnám. Viszont ebben az esetben a pasi oldalára fordítva: szerencséja van, hogy időben kiderült, hogy a csaj megcsalta, hiszen kiakar egy k-urvával együtt lenni?!

Amúgy én nem vagyok egy "verekedős" csaj, utoljára sztem általános iskolás koromban ütöttem meg bárkit, de akkor még rossz gyerek voltam :) Szóval szerintem mindkét fél részéről elvárható, hogy ne üsse meg a másikat.

A bosszúállás mellett sem vagyok, de ha valakinek ez megnyugvást okoz, ám legyen, és "sz-arjon az ajtó elé". Én nem vagyok egy dögöljön-meg-a-szomszéd-tehene-is típus, nekem nem lesz jobb, ha neki is rossz.

Szerintem egy normális emberbe, legyen akár férfi, akár nő, szoruljon már annyi intelligencia és/vagy kultúra, hogy civilizált ember módjára meg tudja oldani aproblémáit (mondjuk már alapból a megcsalás, nem túl kulturált megnyilvánulás...)

(Ja és mindezt úgy, hogy csaltak már meg, sosem ütöttek meg, és apám se verte anyámat)

22L

2011. aug. 15. 10:06
 39/50 napietus ***** válasza:

ez azt mutatja, hogy nem tudsz uralkodni magadon. az meg milyen férfi, aki még a saját cselekedeteinek sem ura?

egyszerűen ki kellett volna dobnod azt a lányt. saját magad hoztad ezzel még megalázóbb helyzetbe.

29/N

2011. aug. 15. 10:07
 40/50 napietus ***** válasza:
ja, vagy csaltad volna meg Te is, mesélted volna el neki, hogy a másik csajnak mennyivel jobb a feneke vagy a melle, és UTÁNA hagytad volna el. én ezt tettem egy pasimmal, aki megcsalt, szerintem jobban fáj, mint 10 pofon, és magadat sem hozod ilyen helyzetbe.
2011. aug. 15. 10:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!