Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elviselni azt ha megcsal a barátnőd?
Figyelt kérdés
Több mint 2 éve voltunk együtt, és kiderült hogy nem egyszer csalt meg. Akkor amikor csak kisebb összezördülések voltak, ő rögtön máshoz ment :( már nem tudok benne megbízni.
és a legszörnyűbb hogy neki van egy kicsi lánya, aki nem tőlem van, hanem azelőtti kapcsolatából, de már úgy szerettem mint ha a sajátom lenne, és ő hiányzik a leges legjobban. Nem tudom hogy tegyem ezen túl magam, hogy őt nem láthatom többé. :(
2009. nov. 30. 12:06
1/5 anonim válasza:
Idő!és ne bocsáss meg, nem vezet jóra...
2/5 anonim válasza:
Hali! Hát úgy látszik, ez az az eset mikor "Kell a jó?NEM! Kell a rossz?IGEN!". 1 jó dolog van, hogy ha már nem vagy velük. Én arra törekednék hogy találjak egy olyan párt magamnak,aki szeret is, és ha megajándékoz egy saját gyerekkel akkor vele törődnék úgy vagy jobban mint az exem gyerekével(aki mint írod nem tőled van). Az ember emlékezzen a múlt jó pillanataira, ez tegye még jobb emberré, de ha kell lépjen tovább!!
3/5 A kérdező kommentje:
Egyelőre képtelen vagyok még ránézni is valami más nőre, nincs kedvem senkihez, és semmihez...csalódtam, nagyot! Legszívesebben eltűnnék valahova. Ez a rossz hogy most úgy érzem hogy én vagyok a szar, aki még annyit sem érdemel hogy őszinték legyenek vele.
2009. nov. 30. 13:18
4/5 anonim válasza:
Az idő fog sokat segíteni. Amúgy meg nem lehet megspórolni a fájdalmat. Hagyni kell, had fájjon. Majd múlik. A fontos hogy gondolod át te mit tehettél volna másképp, hogy a következő kapcsolatod tudd jobban csinálni, ami itt esetleg nem úgy sikerült ahogy kellett volna. Nem gondolhatja senki( komolyan) hogy csak egy félen múlik, ha elromlik valami.
5/5 anonim válasza:
Tekerj egy kábelt a nyakára,húzd föl egy fára és rituálisan vágd ki a szívét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!