Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Engednétek a 15 éves lányotokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a barátja nála aludjon?

Figyelt kérdés
Teljes mértékben csak alvásról lenne szó, úgy, hogy a szüleim ismerik a barátomat. Ha kéne, akár a nappaliban is aludnánk a kanapén, hogy teljesen biztos legyen, hogy csak alszunk. Az, hogy ő néha nálunk aludna, nem jelenti azt, hogy nekem is náluk kell aludnom, csak ha megengedik, bár erre kevesebb esélyt látok, minthogy ő aludjon nálunk.
2013. okt. 25. 22:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nem!
2013. okt. 26. 00:02
 22/23 anonim ***** válasza:

Én nekem barátom még sosem volt, egyszer aludtam együtt fiúval, de őt én nagyon szerettem. Buli után, és nem történt semmi, csak ölelve aludtunk. És örök élmény volt. Én idősebb vagyok, ez igaz.

Mióta vagytok együtt? Szerintem a nappaliban a kanapén alkalmanként megengedném...

2013. okt. 26. 08:53
 23/23 A kérdező kommentje:
közel fél éve együtt vagyunk, nagyon szeretem őt. (amúgy nemsokára már 16 leszek)
2013. okt. 26. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!