Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meg engednétek a 16 éves lányotoknak hogy ott aludjon a barátjánál, aki mellesleg 18 éves, elég zárkózott a srác de semmi probléma nincs vele?
Figyelt kérdés
(2 éve ismerik egymást)
A lányom azt mondja, hogy megbízható, és hogy nem kell aggódnom az miatt hogy le fekszenek.
#ott-alvás
2013. júl. 18. 11:23
1/19 anonim válasza:
Persze hogy engedném. Előbb utóbb ugyis kikésziti a lányod prémjét. xd
2/19 anonim válasza:
megengednem. ha bizok mindkettojukben akkor biztosan :-)
3/19 anonim válasza:
Az attól függ, hogy a lányomban mennyire bízok meg. Ismerem -e a srácot stb. Nincs kamasz lányom, de el tudom képzelni, hogy létezik annyira érett 16 éves akit el mernék engedni. De lehet, hogy ha lenne lányom akkor máshogy gondolkodnék.
4/19 anonim válasza:
Arra nem sok esélyt látok, hogy piros pacsit játszanának a srác szobájában. Ha elengeded akkor le fognak feküdni, vagy legalábbis történni fog valami.
5/19 anonim válasza:
Ha így van ahogy Ő állítja hadd menjen, ahhoz hogy egymásnak essenek nem kell a mai világban ott aludni a másiknál
6/19 anonim válasza:
Csak akkor engedném meg ha megbíznék mindkettőjükben. Természetesen nem vagyok én sem bolond hogy azt higgyem nem fognak szexelni.. Így előtte elvinném a lányomat nőgyógyászhoz, és gyógyszert íratnék fel neki. Ha szedi rendesen akkor azt se bánom ha szexel. De 16 évesen ne jöjjön haza hogy "bocsika terhes lettem."
7/19 anonim válasza:
Ha bízol a lányodban, akkor elengedheted, és szerintem 2 év ismeretség után 16 évesen ha meg is teszik, az sem feltétlenül baj. Örülj neki, hogy megkérdez téged, ez is a kapcsolatotokat igazolja. Szerintem engedd el. Ha meg nem engeded, de esetleg mégis le akarnak feküdni egymással, úgyis meg fogják oldani. Szóval szerintem inkább bízz meg benne.
8/19 anonim válasza:
én is csak aludtam elöször a mostani párommal!Mellesleg csak 1 év után feküdtünk le egymással.Ha megbízható a lányod akkor hinni kell neki!Ha nem akarja,nem lesz semmi esemény.
9/19 anonim válasza:
A tiltás a legrosszabb,engedd meg neki így a kettőtök közötti bizalom is megmarad.Ha akarnak úgyis szexelnek ezt nem tudod megakadályozni,bármikor lenne rá alkalmuk.Inkább készítsd fel a lányodat a nemi életre,a védekezés fontosságára.Egy szülőnek ez a dolga és kötelessége,hiszen Ő is átment valamikor ezen a problémán.
10/19 anonim válasza:
Aggódnod nem is kell amiatt, hogy lefekszenek, én inkább amiatt aggódnék, ha két fiatal ilyen esetben nem esne egymásnak :D Beszélj vele a védekezésről, arról, hogy csak olyasmibe menjen bele, amire őszintén vágyik, stb. 16 évesen már nem kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!