Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hény évesen engednétek meg a lányotoknak, hogy a fiújánál aludjon?
az én lányom 15 a barátja pedig 18
amúgy rendes srác, végülis megbízok bennük és jó a kapcsolatom a lányommal
most ezt kérte tőlem
szerintetek?
Miért ne? Ha megengeded neki, nem fog semmi rosszat csinálni.
Ha tiltod, akkor meg úgyis megcsinálja.
ja nem attól félek hogy esetleg lefekszik vele
hanem ,hogy nem korai -e még?
úgyértem "társadalmilag"oké ha megengedem?
Nem ez az első kérdés ami erről szól és amire válaszolok. Csak tegyük fel már olyan helyzetben vannak, hogy szeretkeznek akkor lényegtelen, hogy nálatok vagy náluk tennék meg. Ilyen téren azért meg lehet bennük bízni. De nem tudunk helyetted dönteni.
18/F
már írtam, hogy nem ez zavar
hanem hogy hogy megy az a "mai"világban
ez már normális-e??
A mai korban sajnos az a "divat", hogy minél fiatalabb korban... De ezt embere és neveltetése válogatja.
Második voltam.
Visszagondolva, mi milyenek voltunk 15 évesen, szerintem is korai. Viszont az én anyám elég szigorú volt velem, semmi ilyet nem engedett, mégis ugyanolyan korán lefeküdtem egy sráccal. Sőt, lehet züllöttebb életet éltem - csak a hátuk mögött - mintha minden meg lett volna engedve. Minél inkább tiltod, annál inkább akarni fogja. De ettől függetlenül korai... nem hiába akarnak együtt aludni... :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!