Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hény évesen engednétek meg a lányotoknak, hogy a fiújánál aludjon?
az én lányom 15 a barátja pedig 18
amúgy rendes srác, végülis megbízok bennük és jó a kapcsolatom a lányommal
most ezt kérte tőlem
szerintetek?
Azért írtam,hogy a kapcsolat milyenségétől függ, mert nem mindegy,hogy pár hete vannak együtt és úgy akarnak együtt aludni,vagy tényleg huzamosabb ideje (fél évnél több), ugyanis ha már az elején minden megadatik nekik,akkor mire vágyjanak később?
Nem vagyok ellene abszolút,csak azt mondtam,hogy nálunk előbb megtörtént a szex,mint,az együtt alvás és nincsenek rossz emlékeim arról,hogy délután bújtunk ágyba a párommal. Viszont azt tudom,hogy amikor végre együtt aludhattunk,akkor nagyon örültem!
18/L
Jah és attól még,mert nem alszanak együtt még nem kell padon meg mit tudom én hol csinálni,mi is ágyban, párnák közt csináltuk,csak nem este, hanem délután. Különben meg egy szóval sem ellenzem az együtt alvást,csak elmondtam,hogy szerintem mik lehetnek a szempontok ilyen esetben.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!