Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Engednétek a 15 éves lányotokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a barátja nála aludjon?

Figyelt kérdés
Teljes mértékben csak alvásról lenne szó, úgy, hogy a szüleim ismerik a barátomat. Ha kéne, akár a nappaliban is aludnánk a kanapén, hogy teljesen biztos legyen, hogy csak alszunk. Az, hogy ő néha nálunk aludna, nem jelenti azt, hogy nekem is náluk kell aludnom, csak ha megengedik, bár erre kevesebb esélyt látok, minthogy ő aludjon nálunk.
2013. okt. 25. 22:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, nem erre gondoltam. úgy gondoltam, hogy olyankor hívja fel a pasit (vagy fordítva), amikor nincsenek otthon a szülők, jellemzően kora délután, suli után. tehát ha nagyon akarnak, találnak rá alkalmat. annak meg elég kicsi az esélye, hogy egy tininek nem engedik, hogy ott aludjon a barátja, ezért a lépcsőházban zavarja le a szüzesség elvesztését... ha meg ennyi esze van, akkor ott nem az a probléma, hogy a szülei mit engednek és mit nem.
2013. okt. 25. 23:11
 12/23 anonim ***** válasza:
idő közben 10-es is leírta, amit írni akartam :)
2013. okt. 25. 23:12
 13/23 A kérdező kommentje:
akkor hány éves korától és mennyi járás után engednétek?
2013. okt. 25. 23:14
 14/23 anonim ***** válasza:
Személy szerint én 17 éves kora előtt semmiképpen. És teljen el azért fél-1 év, hogy biztos legyek benne, hogy nem csak egy kis futó kaland az egész, mielőtt még jobban megkedvelem a fiút/lányt.
2013. okt. 25. 23:17
 15/23 anonim ***** válasza:

Hát nyilván a saját lányommal kur va szigorú lennék,szal 20 évesen XD

De amúgy egy normális kapcsolatban 16-17 évesen már mehet az ottalvás ,17-től a sze x is sztem.

2013. okt. 25. 23:19
 16/23 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok megint :)

én is kb 17-18 éves korától engedném meg, hogy ott aludjon. engem nem is igazán az érdekel, hogy mennyi ideje járnak, hanem hogy mennyire ismerem meg a párját, ha már ott alszik a fedelem alatt. ha párszor találkozom vele, és látom, hogy tiszteletteljes és szereti a lányom, akkor nyugodtan, de ha bunkózik vele vagy megbízhatatlan, akkor nem engedném.

2013. okt. 25. 23:21
 17/23 anonim ***** válasza:
Egy normálisan gondolkodó felnőtt ember az oldalon *-*
2013. okt. 25. 23:22
 18/23 Noydra ***** válasza:

Meg. 2 éve bnőm 15 volt, én 16, egyik szülőnek sem volt baja az együttalvással, bármikor, bármennyiszer akartuk...

Lett belőle bármi baj? Azon kívül, hogy jót tettek velünk, semmi...

2013. okt. 25. 23:24
 19/23 A kérdező kommentje:
az nem tartozik bele a bunkózásba, ha "szívják egymás vérét", ugye? :D csak mert néha (elég sűrűn) szoktuk, de csak jót nevetünk, és igazán tudja, hogy hol a határ. a szüleim is csak mosolyognak rajta, hogy néha gyerekesen tudunk viselkedni, de ez is kell párszor, nem? :D
2013. okt. 25. 23:24
 20/23 anonim ***** válasza:
Gyerekek vagytok még viselkedjetek gyerekként. Amúgy igen ez az "egymás vérét szívjuk" dolog még belefér, hisz a felnőttek is szokták.
2013. okt. 25. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!