Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a barátja nála aludjon?
Figyelt kérdés
Teljes mértékben csak alvásról lenne szó, úgy, hogy a szüleim ismerik a barátomat. Ha kéne, akár a nappaliban is aludnánk a kanapén, hogy teljesen biztos legyen, hogy csak alszunk. Az, hogy ő néha nálunk aludna, nem jelenti azt, hogy nekem is náluk kell aludnom, csak ha megengedik, bár erre kevesebb esélyt látok, minthogy ő aludjon nálunk.2013. okt. 25. 22:59
11/23 anonim válasza:
5-ös vagyok, nem erre gondoltam. úgy gondoltam, hogy olyankor hívja fel a pasit (vagy fordítva), amikor nincsenek otthon a szülők, jellemzően kora délután, suli után. tehát ha nagyon akarnak, találnak rá alkalmat. annak meg elég kicsi az esélye, hogy egy tininek nem engedik, hogy ott aludjon a barátja, ezért a lépcsőházban zavarja le a szüzesség elvesztését... ha meg ennyi esze van, akkor ott nem az a probléma, hogy a szülei mit engednek és mit nem.
12/23 anonim válasza:
idő közben 10-es is leírta, amit írni akartam :)
13/23 A kérdező kommentje:
akkor hány éves korától és mennyi járás után engednétek?
2013. okt. 25. 23:14
14/23 anonim válasza:
Személy szerint én 17 éves kora előtt semmiképpen. És teljen el azért fél-1 év, hogy biztos legyek benne, hogy nem csak egy kis futó kaland az egész, mielőtt még jobban megkedvelem a fiút/lányt.
15/23 anonim válasza:
Hát nyilván a saját lányommal kur va szigorú lennék,szal 20 évesen XD
De amúgy egy normális kapcsolatban 16-17 évesen már mehet az ottalvás ,17-től a sze x is sztem.
16/23 anonim válasza:
5-ös vagyok megint :)
én is kb 17-18 éves korától engedném meg, hogy ott aludjon. engem nem is igazán az érdekel, hogy mennyi ideje járnak, hanem hogy mennyire ismerem meg a párját, ha már ott alszik a fedelem alatt. ha párszor találkozom vele, és látom, hogy tiszteletteljes és szereti a lányom, akkor nyugodtan, de ha bunkózik vele vagy megbízhatatlan, akkor nem engedném.
17/23 anonim válasza:
Egy normálisan gondolkodó felnőtt ember az oldalon *-*
18/23 Noydra válasza:
Meg. 2 éve bnőm 15 volt, én 16, egyik szülőnek sem volt baja az együttalvással, bármikor, bármennyiszer akartuk...
Lett belőle bármi baj? Azon kívül, hogy jót tettek velünk, semmi...
19/23 A kérdező kommentje:
az nem tartozik bele a bunkózásba, ha "szívják egymás vérét", ugye? :D csak mert néha (elég sűrűn) szoktuk, de csak jót nevetünk, és igazán tudja, hogy hol a határ. a szüleim is csak mosolyognak rajta, hogy néha gyerekesen tudunk viselkedni, de ez is kell párszor, nem? :D
2013. okt. 25. 23:24
20/23 anonim válasza:
Gyerekek vagytok még viselkedjetek gyerekként. Amúgy igen ez az "egymás vérét szívjuk" dolog még belefér, hisz a felnőttek is szokták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!