Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helo! Ti meg engednétek a lányotoknak több mint egy hónap járás után hogy a barátja nála aludjon? Lány16 fiu18
Én engedném... mert jobb ha szem előtt vannak.
De az én lányom még kicsi, szóval majd kérdezd meg 10 év múlva is. :)
ha le akarnak feküdni, akkor megoldják máshol, akkor már inkább otthon
de beszélgetnék vele, az biztos, mert inkább várjon még vele, olyan 17 éves koráig
Az együtt alvást még nem.
Ha szexelni akarnak, akkor azt délután, este is meg tudják oldani, nem kell ahhoz együtt aludni. A szexet egyébként nem tiltanám. De az együtt alváshoz szerintem nem korra fiatalok, hanem a kapcsolatuk az 1 hónappal fiatal. Tehát egy kicsit még járjanak, derüljön ki, hogy valóban összeillenek-e, jól megvannak-e, mennyire szeretik egymást, stb. és akkor egy pár hónap múlva engedném az együtt alvást is. Talán egy fél év múlva mondjuk.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
szoktunk beszélgetni a szexről és azt mondta még ilyen "korán" nem akar még lefeküdni a barátjávál..
De amugy ismerem én is a barátját :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!