Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Helo! Ti meg engednétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helo! Ti meg engednétek a lányotoknak több mint egy hónap járás után hogy a barátja nála aludjon? Lány16 fiu18

Figyelt kérdés

2013. márc. 19. 18:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Miért ne? Az, hogy várjon még, amíg látja, hogy hogyan alakul a kapcsolat szerintem kicsit eröltetett lenne és ha megbízol benne és úgy gondolod, hogy elég felelősségteljes akkor tényleg nem lehet gond.
2013. márc. 19. 19:12
 12/15 anonim ***** válasza:

MEG! Egyébként 17 éves lány vagyok:) Én eddig azt mondtam volna, hogy nem, de a barátommal valahogy így aludtunk először együtt. Anya nem akarta engedni, de el kellett menjen külföldre két éjszakára, és én mondtam, hogy aludjunk itt együtt, mert nem szeretek egyedül lenni. Anya nem nagyon díjazta az ötletet, de a végén belement.

Nem volt szex, sem petting, mindketten tudtuk, hogy ez korán, és bár ezután minden héten együtt aludtunk, csak valahol három hónap körül történtek a dolgok...

Szóval megengedném, biztos nehéz elfogadni, hogy a kislányod felnőtt, de igen, ha akarják megoldják máshogy, beszélj a fiúval is, mondd el neki a védekezést, stb:))

2013. márc. 19. 19:53
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. márc. 19. 20:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is ott aludtam a bnőmnél kb 1 vagy 2 hét után. Hajnali 5-kor aludtunk el... nem feküdtünk le csak beszélgettünk sokat na meg rengeteget smároltunk de hát azt is megtudjuk tenni bárhol bármikor. Egy kis tapi is ment, de az se volt valami hu de komoly. Viszont egyértelműen fejlődött a kapcsolatunk, nagyon élveztük :)
2013. márc. 19. 22:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Megengedném, ha megbízol benne akkor mi akadálya lehet? Ha tiltsz neki valami az csak rosszabb. Mai világba inkább otthon legyenek.
2013. márc. 20. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!