Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a baj?

Nos, mi ez, ha nem a szerelem /szerelmes viselkedése/ ellentéte, ahol: mindent elvisel az imádott hülyeségeiből, mert "ő" csinálja (mindenki más idióta lenne), meg se várja, hogy a másik csókolja, stb.
Én nem keresném többet a helyedben. Ha végül megkeresne (nem vennék rá mérget a helyedben), akkor elmondanám: úgy láttam a viselkedésedből, hogy nem élvezed a társaságom, sőt, mintha kicsit szívesebben lettél volna inkább máshol, ezért inkább szabadon engedtelek: azt akarom, aki velem van, az örömében legyen, ne sajnálatból.

Szerintem valaki udvarolgat neki...
És most próbál benned hibát találni amiért simán okot találhatna, hogy megcsaljon téged...
Akkor szokták a nők úgy érezni, hogy semmibe vesszük őket amikor egy másik pasi a háttérben hülyíti...
Vidd el táncolni, szórakozni, lepd meg apró kis ajándékokkal, hogy érezze fontos vagy neki.
Fontosabb, mint a másiknak! Ne hozd szóba egyenlőre, hogy sejtésed szerint valaki udvarolgat neki...Úgyis letagadja és még szemét is leszel amiért egyáltalán feltételezed róla ezt...
Néha csak úgy spontán tűzd neki oda, hogy nagyon szereted és imádod, Ő neked a legfontosabb a világon. Akkor úgyis előhozakodik valamivel ami nem tetszik neki benned...
És akkor védd magad!

Lehet már elfáradt részéről a dolog,de én még mindig azon agyalnák h nem e más pasi van a dologban...
Hidd el nem Te lenél az első, velem is hasonló volt, meg aztán haverom dettó ezzel jött,mondtam neki is h nyissa ki jobban a szemét, és hát igazam volt sajnos:S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!