Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme ezek után bárminek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme ezek után bárminek is?

Figyelt kérdés
A párommal 5 éve vagyunk együtt (Ő 30F, én 28L), az utóbbi pár hónap elég nehéz időszak a kapcsolatunkban. Kb. 9 hónappal ezelőtt elkezdett belehabarodni egy tőlem pár évvel fiatalabb csajba. Elég korán nyilvánvaló lett a csajnak, hogy nem csak "barátként" tekint rá a párom. Közölte vele a csaj, hogy nem jön be neki...meg egyébként is most van kialakulóban egy kapcsolata. Tehát abban maradtak, hogy csakis "barátság". Igen ám, de ettől még nem múltak el a párom érzései! Bármennyire is azt mondja, hogy nem akar engem elveszíteni...fontos vagyok neki...mi összetartozunk...szeret engem....stb-stb...folyamatosan azzal kell szembesülnöm....nap, mint nap....hogy évődik a csaj miatt...bántja, hogy akárhogyan próbálkozik semmit sem tud nála elérni....nem tud rá hatással lenni. A legszomorúbb az egészben, hogy én vagyok az az ember akinek elsírja a bánatát. Nekem kell végig hallgatnom a csajjal kapcsolatos eszmefuttatásait. Tudjátok attól függetlenül, hogy azt mondja szeret engem...úgy érzem nem én irántam érzi azt a fajta szerelmet, amit egy kapcsolatban kellene :( szerintem ez már csak szeretet....5 év, az nem rövid idő...nyilván nyoma van. Mégis hogyan kellene ehhez az egészhez hozzá állnom ??? A történtek ellenére is még mindig szeretem :( Még mindig a mennyekben tudom érezni magam, ha szenvedélyesen megcsókol...még mindig jó érzés hozzábújni. De az a baj, hogy sokkal több a szenvedés :( Egyszerűen nem tudja magát túl tenni azon a csajon...én meg már nem tudom, hogy van-e értelme az én kínlódásomnak...KETTŐNKÉRT...miközben Ő egy másik miatt szenved???!!!! Kértem tőle, hogy szakítson meg mindenféle kapcsolatot a csajjal...ne beszéljen vele...sehol, semmilyen formában. Mert ez senkinek sem jó !!! Se neki, se nekem, se a csajnak! Mivel a csaj eddig sem akart, és ezután sem akar tőle semmit...mi értelme van vele kapcsolatban bárminek is ??? Ettől csak Ő is szenved...folyamatosan életben tartja benne a vágyódást...hasztalanul. Nem vagyok naiv, tudom, hogy az érzései a csaj iránt attól még nem fognak elmúlni, hogy nem beszél vele. De ha megakar engem tartani, nem az lenne a minimum, hogy a tetteivel legalább próbálja ezt bebizonyítani nekem ???!! Fogalmam sincs mit tehetnék még... :(

2013. okt. 25. 10:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
#14 vok. A többi kérdésre mi a válaszod? Legalább önmagadnak megkiséreltél válaszolni?
2013. okt. 25. 12:48
 22/22 A kérdező kommentje:
14-es : tudod nagyon jó a felvetésed! Ahogy így visszagondolok...különböző szakaszokon mentünk keresztül...valóban más-más státuszokban voltam...sajnos már egy ideje inkább az "anya" szerep az, ami rám húzható :( nekem sírja el a bánatát...tőlem vár válaszokat olyan kérdésekben amikről tudnom sem kellene :( Az a minimális testiség, ami közöttünk van igazából eltörpül a sok probléma mellett....és ez gáz!
2013. okt. 28. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!