Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ezek után bárminek is?
De hisz te csak szemetesnek vagy jó már neki,és lakótársnak....
Őszintén miben reménykedsz? Felesleges.
Valahol ott vár rád a megfelelő ember,és te most NEM azzal vagy...felesleges energia és időpazarlás....még az önbecsülésed is elveszett időközben...Részedről sem szerelem már,hanem mánia...
Tételezzük fel, h megszakít minden kapcsolatot a másik csajjal. Ha esetleg elmerengene bármikor is a párod, 10 esetből hányszor gondolnál arra, hogy "biztos a másik nőn évődik még mindig" ? Megsúgom: 10-szer!
Én ugyanígy voltam és nálunk is az 5. évben volt ugyanez. A párom más nőt akart, de a csajnak nem kellett. Bizalom elveszett teljesen, utána kapart a párom ezerrel, h bizonyítsa h szeret engem és hogy csak fellángolás volt. Azóta eltelt 2,5 év, de elhiheted,hogy amennyire jó volt annyira rossz is. Bizalom úgy ahogy visszajött, hozzám is költözött, de még mindig eszembe jut és mérgezi a lelkem a múlt. Megbocsátottam de nem tudok felejteni. Nem bízom senki szavában, nehezen hiszek el már bármit is... Ha valakivel beszélget és ha ez a valaki NŐ, eszembe jut h mivan ha.....Ne akard ezt. Ez rosszabb, mintha elhagyott volna.
Már eddig is megalázott azzal amit veled tett, ez is fáj neked biztosan, de később még több dolog jönne ami jobban fájna, mert te sem felejtesz... :S
igen jól érted és tudom, hogy amit írtam az alapján fura is h miért is vagyok vele:)
Nézd, Te 28 éves vagy, előtted az élet, gondolom szeretnél családot is, gyerekeket... Én már nem várok ilyet az élettől, mivel van 3 lányom, szal nekem már nincs mit vesztenem. Max egy újabb lehetőséget szalasztok el, hogy találhatnék egy férfit akiben 100%-ig megbízok és újra elhiszem h nem mindenki hazudik és hogy vannak rendes emberek is :)Szeretem még most is, de tisztában vagyok vele h nem vele fogok megöregedni. Hát ezért :)
De Te sokat veszíthetsz....
Azt még elhiszem, hogy a szerelem elmúlik, pláne 5 év után, és hogy vannak fellángolások, flörtök, de miért kell visszaélni a másik ember szeretetével? Miért van veled? Mert téged választott? A nagy francokat. Nem Ő választott, hanem a másiknak nem kellett így melletted maradt. MELLETTED és nem veled! Nagy különbség.
Tisztában van vele, hogy szereted és mivel nem dobtad ki aikor megtudtad h más nő kell neki, így vissza is él vele. Kezdi azzal, hogy neked - aki szereti szerelemből és nem csak mint embert - sírja el a bánatát a másik csajról. Van szerinted ennek a pasinak lelke? Tisztában van azzal, hogy ez neked mennyire fáj? Nincs, mert önző és csak a saját sebeit nyalogatja amivel még nagyobb sebeket okoz Neked! Ha szeretne nem bántana. Sokkal jobban lehet bántani szavakkal. Anno én azt mondtam a páromnak, hogy inkább csalt volna meg egy egyéjszakás kalandban, mert az csak testiség, nincs bent érzelem... minthogy azt tudjam meg h más nő kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!