Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme ezek után bárminek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme ezek után bárminek is?

Figyelt kérdés
A párommal 5 éve vagyunk együtt (Ő 30F, én 28L), az utóbbi pár hónap elég nehéz időszak a kapcsolatunkban. Kb. 9 hónappal ezelőtt elkezdett belehabarodni egy tőlem pár évvel fiatalabb csajba. Elég korán nyilvánvaló lett a csajnak, hogy nem csak "barátként" tekint rá a párom. Közölte vele a csaj, hogy nem jön be neki...meg egyébként is most van kialakulóban egy kapcsolata. Tehát abban maradtak, hogy csakis "barátság". Igen ám, de ettől még nem múltak el a párom érzései! Bármennyire is azt mondja, hogy nem akar engem elveszíteni...fontos vagyok neki...mi összetartozunk...szeret engem....stb-stb...folyamatosan azzal kell szembesülnöm....nap, mint nap....hogy évődik a csaj miatt...bántja, hogy akárhogyan próbálkozik semmit sem tud nála elérni....nem tud rá hatással lenni. A legszomorúbb az egészben, hogy én vagyok az az ember akinek elsírja a bánatát. Nekem kell végig hallgatnom a csajjal kapcsolatos eszmefuttatásait. Tudjátok attól függetlenül, hogy azt mondja szeret engem...úgy érzem nem én irántam érzi azt a fajta szerelmet, amit egy kapcsolatban kellene :( szerintem ez már csak szeretet....5 év, az nem rövid idő...nyilván nyoma van. Mégis hogyan kellene ehhez az egészhez hozzá állnom ??? A történtek ellenére is még mindig szeretem :( Még mindig a mennyekben tudom érezni magam, ha szenvedélyesen megcsókol...még mindig jó érzés hozzábújni. De az a baj, hogy sokkal több a szenvedés :( Egyszerűen nem tudja magát túl tenni azon a csajon...én meg már nem tudom, hogy van-e értelme az én kínlódásomnak...KETTŐNKÉRT...miközben Ő egy másik miatt szenved???!!!! Kértem tőle, hogy szakítson meg mindenféle kapcsolatot a csajjal...ne beszéljen vele...sehol, semmilyen formában. Mert ez senkinek sem jó !!! Se neki, se nekem, se a csajnak! Mivel a csaj eddig sem akart, és ezután sem akar tőle semmit...mi értelme van vele kapcsolatban bárminek is ??? Ettől csak Ő is szenved...folyamatosan életben tartja benne a vágyódást...hasztalanul. Nem vagyok naiv, tudom, hogy az érzései a csaj iránt attól még nem fognak elmúlni, hogy nem beszél vele. De ha megakar engem tartani, nem az lenne a minimum, hogy a tetteivel legalább próbálja ezt bebizonyítani nekem ???!! Fogalmam sincs mit tehetnék még... :(

2013. okt. 25. 10:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

De hisz te csak szemetesnek vagy jó már neki,és lakótársnak....

Őszintén miben reménykedsz? Felesleges.

Valahol ott vár rád a megfelelő ember,és te most NEM azzal vagy...felesleges energia és időpazarlás....még az önbecsülésed is elveszett időközben...Részedről sem szerelem már,hanem mánia...

2013. okt. 25. 11:37
 12/22 anonim ***** válasza:
Jól beszél a 11-es, ezzel foglalod le magad, miközben lehet, hogy egy olyan ember vár rád, aki a legnagyobb boldogságot adná neked.
2013. okt. 25. 11:39
 13/22 A kérdező kommentje:
Ugye nem gondolod, hogy ha én most szakítanék a párommal...képes lennék nyitni a férfiak felé ?!
2013. okt. 25. 11:47
 14/22 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy furcsának fogod tartani, de gondolkozz el! Az 5 év alatt mennyire voltál a szeretöje, mennyire a felesége és mennyire az anyja? Hogyan változott ez idövel? Tényleg mélyen nézz magadba! Van gyereketek?
2013. okt. 25. 11:49
 15/22 A kérdező kommentje:
Nincs gyerek.
2013. okt. 25. 11:57
 16/22 anonim ***** válasza:

Tételezzük fel, h megszakít minden kapcsolatot a másik csajjal. Ha esetleg elmerengene bármikor is a párod, 10 esetből hányszor gondolnál arra, hogy "biztos a másik nőn évődik még mindig" ? Megsúgom: 10-szer!

Én ugyanígy voltam és nálunk is az 5. évben volt ugyanez. A párom más nőt akart, de a csajnak nem kellett. Bizalom elveszett teljesen, utána kapart a párom ezerrel, h bizonyítsa h szeret engem és hogy csak fellángolás volt. Azóta eltelt 2,5 év, de elhiheted,hogy amennyire jó volt annyira rossz is. Bizalom úgy ahogy visszajött, hozzám is költözött, de még mindig eszembe jut és mérgezi a lelkem a múlt. Megbocsátottam de nem tudok felejteni. Nem bízom senki szavában, nehezen hiszek el már bármit is... Ha valakivel beszélget és ha ez a valaki NŐ, eszembe jut h mivan ha.....Ne akard ezt. Ez rosszabb, mintha elhagyott volna.

Már eddig is megalázott azzal amit veled tett, ez is fáj neked biztosan, de később még több dolog jönne ami jobban fájna, mert te sem felejtesz... :S

2013. okt. 25. 11:57
 17/22 A kérdező kommentje:
Ha jól értem, Te még mindig együtt vagy vele. Miért ?
2013. okt. 25. 12:05
 18/22 anonim ***** válasza:

igen jól érted és tudom, hogy amit írtam az alapján fura is h miért is vagyok vele:)

Nézd, Te 28 éves vagy, előtted az élet, gondolom szeretnél családot is, gyerekeket... Én már nem várok ilyet az élettől, mivel van 3 lányom, szal nekem már nincs mit vesztenem. Max egy újabb lehetőséget szalasztok el, hogy találhatnék egy férfit akiben 100%-ig megbízok és újra elhiszem h nem mindenki hazudik és hogy vannak rendes emberek is :)Szeretem még most is, de tisztában vagyok vele h nem vele fogok megöregedni. Hát ezért :)

De Te sokat veszíthetsz....

2013. okt. 25. 12:13
 19/22 A kérdező kommentje:
Egyszerűen felfoghatatlan...feldolgozhatatlan, hogy az az ember, akivel boldog voltam és a jövőt terveztem...aki mellett úgy éreztem a "helyemen vagyok"...most már így áll a kapcsolatunkhoz...így viszonyul egy másik nőhöz. :(
2013. okt. 25. 12:17
 20/22 anonim ***** válasza:

Azt még elhiszem, hogy a szerelem elmúlik, pláne 5 év után, és hogy vannak fellángolások, flörtök, de miért kell visszaélni a másik ember szeretetével? Miért van veled? Mert téged választott? A nagy francokat. Nem Ő választott, hanem a másiknak nem kellett így melletted maradt. MELLETTED és nem veled! Nagy különbség.

Tisztában van vele, hogy szereted és mivel nem dobtad ki aikor megtudtad h más nő kell neki, így vissza is él vele. Kezdi azzal, hogy neked - aki szereti szerelemből és nem csak mint embert - sírja el a bánatát a másik csajról. Van szerinted ennek a pasinak lelke? Tisztában van azzal, hogy ez neked mennyire fáj? Nincs, mert önző és csak a saját sebeit nyalogatja amivel még nagyobb sebeket okoz Neked! Ha szeretne nem bántana. Sokkal jobban lehet bántani szavakkal. Anno én azt mondtam a páromnak, hogy inkább csalt volna meg egy egyéjszakás kalandban, mert az csak testiség, nincs bent érzelem... minthogy azt tudjam meg h más nő kell neki.

2013. okt. 25. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!