Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme így bárminek is?
Beleszerettem egy lányba (megint), nem viszonozza én viszont ebbe már beleőrülök lassan :( Már nem az első ilyen eset, köztük voltak kisebb nagyobb kapcsolatok/ismerkedések de egyik se hozta a vártakat. Most megint azt érzem h ő az igazi, de nem tudom sehogyse megközelíteni. És megint borzalmas a tudat h itt a lehetőség de mégis hagynom kell elúszni és sose lesz már ilyen többet.
Pedig boldog is lehetnék, hiszen amit szeretnék mindenem megvan az életben, ha épp nincs lány jókedvű is vagyok éjjel nappal. De évente/félévente találkozok egy olyan lánnyal aki elvarázsol és mégse lehet az enyém, ilyenkor hosszú ideig semmihez nincs kedvem, egész nap csak szomorkodom. Mikor oldódik már meg ez? Ne álljak szóba soha többet nőkkel?
Pedig látom h rengeteg embernek még rosszabb mint nekem, mert nemhogy párjuk nincs de még az élet többi területén is katasztrofálisan állnak. De én úgy vagyok vele h semmi se számít nekem csak ez, mindent odaadnék h ilyenkor összejöhessek a kiszemeltel.
Az ilyeneken túl kell lépni! Ha nem akar tőled semmit ne teperj utána!
Könyveld el egy újabb tapasztalatként és éld tovább a jókedvű életedet!Egyszer úgyis megtalálod a hozzád illő lányt vagy ő talál meg téged! A jó dolgok mindig akkor jönnek amikor nem számítunk rá! :D
"Mindig mosolyogj, még akkor is, ha szomorú vagy, hiszen sohasem tudhatod, ki szeret bele a mosolyodba." /Gabriel García Márquez/
22 éves vagyok. Nem vagyok ronda, szerintem nem nagy igény ha én is hozzám illő lányt keresek, hidd el nem teszem magasra a lécet. Az biztos h csak olyan jöhet szóba akinek szép az arca, ettől függetlenül nem csak a tökéletes arcú nők tetszenek. Csak az a baj hogyha egyért odáig vagyok akkor jöhet oda másik 1000 aki ugyan olyan szép, már nem tudok "váltani".
Például hiába jövök be 10ből 9 lánynak és hibába jön be nekem is közülük mondjuk 6-7 ha én elsőnek azzal találkozok és szeretek bele aki pont az az 1 akinek nem tetszek. Az arányok nyilván mások ez csak egy példa volt.
Aki a prostizást javasolja: neked lehet h ez így megoldható, de én nem a szexért vagyok együtt vkivel, és egyátalán nem vagyok szexmániás, fel se tűnik h hiányozna, nekem pont a törődés kell és a szexen kívül még van több 100 másik élvezetes dolog az életben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!