Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akkor ennek mi is az értelme?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor ennek mi is az értelme?

Figyelt kérdés

Fél éves kapcsolatom van. A páromnak van két gyereke és a gyerekek anyja még jelenleg is a felesége. Bizonyos okok miatt még nem váltak el, de már velem él együtt. Mondtam a páromnak, hogyha elválnának rengeteg kedvezményre lennének jogosultak, minden hátsó szándék nélkül, erre azt mondta, hogy úgyse nősül újra, még ha elválna akkor sem. Erre mondtam poénosan, hogy mert szerinted hozzád mennék? Erre ő: mert szerinted elvennélek?

Már most nem azért, de milyen kilátások ezek? Az előző páromnak én voltam élete szerelme, állandóan a jövőnkről beszélt, nekem ez azért is szokatlan. Na nem mintha férjhez akarnék menni 22 évesen, de álmodozni jó róla, hogy majd egyszer... Ez meg így azért elég illúzióromboló... Vélemény?

2013. okt. 21. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:
63%

Egy kétgyerekes házasságában csalódott férfitól a válási mizériák közepette mit vár, hogy amint elvált vegyen el?

Nagyon nő vagy b+

2013. okt. 21. 16:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem erőszakos voltál, és most meg vagy sértődve, mert ellenállt az erőszakosságodnak.
2013. okt. 21. 16:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Senki nem várta el, hogy vegyen el. Csak ne adja ilyen egyértelműen a tudtomra, hogy szart sem ér neki a kapcsolatunk.
2013. okt. 21. 16:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy ilyen rosszul elsült (kölcsönös) piszkálódás volt, aminek a végén mindenkinek rossz szájíze maradt.
2013. okt. 21. 16:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem a kapcsolatotok nem ér szart sem, de a házasság, főleg fél év után ilyenkor még bőven érzékeny téma.

Várj vele. Még poén szintjén se. NE említsd.

De ha 22 vagy, neki meg már van 2 gyereke akkor kb. van köztetek 10 év.

Nem lenne jobb egy hozzád illő normális pasi akinek nem kell a következő 10-20 évben gyerektartást fizetnie?

Te meg jogosult vagy kedvezményekre. Ha elválik a volt felesége meg jogosult lesz a gyerektartásra ami több mint a te kedvezményeid. Meg mi ez már, hogy TE jogosult vagy kedvezményekre ha elvesz. Miért akarsz hozzámenni? Nem vagy még elkésve kislány, ne kapkodd el...

2013. okt. 21. 16:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy ennek a férfinek nem te vagy a végső állomása. Jelenleg megfelelsz neki, mint ideiglenes megoldás, de hogy nem fog melletted maradni, azt már most lehet látni. Szerintem te se tervezz semmi, maximum egy ideiglenes együttélést, semmi többet. Ezzel az emberrel neked saját családod nem lesz.
2013. okt. 21. 16:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem voltam erőszakos, pénz témáról volt szó, csak segíteni akartam.
2013. okt. 21. 16:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Gyerektartást így is fizet, nem baj? Nem én lennék jogosult a kedvezményekre, ha elvesz, hanem a gyerekek meg az anyjuk, ha elválnak, engem nem kell elvenni, látom sokat figyelhettél magyar órán a szövegelemzésnél.
2013. okt. 21. 16:42
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem ennek a kapcsolatnak semmi értelme. de úgyis vele maradsz, mert te sem tűnsz túl értelmesnek.
2013. okt. 21. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!