Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme így?
Baratommal mar 2 éve egyutt vagyunk. rengetegszer hibaztunk a kapcsolatunkban ,de mar egy ideje komolyan gondoljuk. mikor osszejottem velem,szinte nem is ismertem. mindig szegyenlosek voltunk egymas elott,nem mertunk az erzeseinkrol beszelgetni,de ez mára azert megvaltozott szinte teljesen. én tudom a fb jelszavat,o is az enyemet. nem azvarja ha felnezek,semmi ilyen problemank nincs. mar egy eve komolyan foglalkozik a zenelessel es eneklessel,es sokak szerint tehetsegesek a bandajaval. vinni akrja valamire a tehetseget,szeretne elmenni tehetsegkutatoba majd egyszer. ezt az uzenetei kozt olvastam ma. persze nem most,majd korulbelul egy ev mulva. kapcsolatunk elejen persze en nemtudtam,h neki ilyen almai vannak. mikor elkezdte a zenelest,akkor sem foglalkoztatott,hogy ebbol most mi lesz,mivel kisebb koncertjaikra szivesen eljartam. de ez a tehetssegkutatos odatett. szeretem,nagyon. tudom hogy o is,nagoyn is kimutatja. viszont ha belegondolok ez nem az én világom,ez a tehetsegkutatos. hogy az en baratom hires legyen? (tudom 50 szazalek eselye van h hires e lesz. igen vagy nem ) el sem tudom kepzelni,hogy majd ot lassam a tv-n keresztul,ha eljutna oda,esetleg majd a rajongo konnyuveru nocskek majd ajanlatokat tegyenek vagy akarmi. igen,feltekeny is lennék,de mint irtam,ez nem az en vilagom lenne. ugy eltudnem mar vele kepzelni az eletem,mindent,de ez olyan sokkolo,hogy ilyet szeretne. es tenyleg rettento komolyan veszi a zenejet. folyamatosan szamokat keszitenek a bandajaval. en egy atlagos baratot szeretnek,ugy ahogy elejen megismertem. annyira nehez igy ez az egesz. ahogy leirom,tudom,hogy egy nyavogos csitrinek tunom,de ez eleg zavaro tenyezo,igazan el sem tudom mondani ezt az egeszet. beszelnem kellene errol vele,de nemtudom mit is mondhatnek. h engem nem zavar ha zenel,de ha mennenek tehetsegkutatoban,en nem szeretnem folytatni? ez annyira zsarolonak tunne... meg tudom,h ez rettento fontos neki,meg sem probalnek olyasmit kerni tole,h ne csinald,mert elhagylak,vagy hasonlo....
nemtudom hogy kellene beszelni errol,h hisztis libanak se tunjek. azt sem szeretnem mondani,hogy az uzenetei kozt olvastam. igaz tudja h feljarok neha,azt is tudom ,hogy o is az enyemre. de megsem akarom h meg emiatt is vegen netan feszultseg legyen. az ertelmes valaszokat koszonom :)
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!