Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő Magyarországon ha "csak" a háztartást vezeti a nő és nem dolgozik?
Figyelt kérdés
2013. okt. 25. 01:05
31/33 anonim válasza:
Ja, és még valami: Nem rajtad élősködnek ezek a nők, akkor mit akarsz?
33/33 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy csak itt a GYK-n , de itt rengeteg a nőgyűlölő. Ha a férjnek jó így, és a feleségnek is, akkor másnak mi köze hozzá? Megegyezés kérdése az egész. Aki meg GYES-en van vagy éppen munka nélkül, azt elítélni elég szemét dolognak tartom. Én világ életemben dolgoztam, most munkát keresek, de nem szeretek otthon lenni, mert nem érzem magam hasznosnak (gyerekek nagyok, férjem a munkahelyén ebédel). Nem kell mindennap mosni, takarítani. Így én is kerestem önkéntes munkát, amíg nem lesz fizetős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!