Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő Magyarországon ha "csak" a háztartást vezeti a nő és nem dolgozik?
Figyelt kérdés
2013. okt. 25. 01:05
21/33 anonim válasza:
20as vagyok. Azt hozzátenném, hogy így is minden nap főzök a férjemre, és takarítok, mosogatok is ugyanúgy mintha rendes fizetésért dolgoznék. Csak ugye pénzt alig kapok érte, és nyugdíjról nem is álmodom.
22/33 Vörösnefelejcs válasza:
Nem tudom, miért csinálják, nem mindenki, de általában. Főleg, mióta munkanélküliség van. Talán azt hiszik, hogy körömfestésből áll a nap.
(Én úgy tudom, hogy Mo-on is van asszonytartás.)
23/33 anonim válasza:
nincs asszonytartás Magyarországon. Tanultam családjogot, szóval tudom.
24/33 Vörösnefelejcs válasza:
Szegény apám, azért nem vált el, mert nem akart asszonytartást fizetni. Erre kiderül, hogy nem is kellett volna neki... már meghalt. Inkább azt választotta.
25/33 anonim válasza:
utolsó : a buta szenved! ment volna ügyvédhez :D
az otthoni munka meg nem munka. vagy két állásom van: mosok, főzök magamra :D
26/33 anonim válasza:
25: Nem munka?! Próbálj meg te egy háztartást vezetni, főzni gyerekekre, ha vannak állatok, ellátni őket, vasalni, mosni, takarítani, papírokat intézni, számlákat fizetni. Majd megkérdezlek utána. :)
27/33 anonim válasza:
a háztartásbeli nem etet állatokat.
anyám diplomát szerzett és dolgozott ennyi munka mellett, élősködők vagytok!
28/33 anonim válasza:
szerinted ki végzi a munkát? én a munka mellett. mosni nagyon kemény, mosógéppel :D menjetek a patakra
29/33 anonim válasza:
Jó, azért ezt háztartása válogatja. Ha kert van meg állatok, akkor tényleg megvan a napi 8-10 óra munka csak azzal is. Ha van egy kétszobás lakás, ott nyilván nincs semmi extra feladat, max. mosni meg mosogatni.
30/33 anonim válasza:
27: Hülye vagy, mint a sötét éjszaka. Háztartásbeli vagyok, mindennap főzök, 250 m2-en élünk, udvarral együtt ugye. Az udvart hetente kétszer felsöpröm, van kutya, macska, évente kétszer nevelek baromfit, hogy jót együnk, a kertben termelek zöldségeket, virágot, 6 szobát takarítok hetente + fürdőszoba, garázsok. Saját központi fűtésünk van, amibe tüzelni is kell, aztán télen a havat eltakarítani, nyáron füvet nyírni, stb. Ezen kívül még van más több ingatlanunk is és ott is rendet kell tartani. Ja, és diplomás vagyok, simán dolgozhatnék vezető pozícióban is, de mégsem teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!