Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Visszafogadjam?
Figyelt kérdés
N szóvalvan egy pasim (lehet h csak volt) és randiztunk, aztán a végén elindultam hazafelé amikor eszembe jutott h otthagytam a padon a táskámat. Visszamentem és látta a saját két szememmel amint a pasim és a legjobb bnőm smárolnak. A pasim feküdt a padon és rajta a legjobb bnőm. Most mit tegyek? Nem biztos h akármeiknek is megtudnék bocsátani. De lehet h csak a bnőm nyomult vagy nem. Nem tudom. (Tudom egy kicsit bonyolult.)
Előre is köszi!
2007. okt. 3. 16:07
1/7 anonim válasza:
Szép barátnő az ilyen. Én minden esetre dobnám őt is és a pasit is. Végig kisérne a "mi van ha újból megteszik". Akármilyen a pasi egy barátnő nem csinál ilyet. A pasi meg nem érdemel meg téged ha ilyet tesz. Szabadulj meg tőle.
2/7 anonim válasza:
Én dobnám a pasit. A csajt is- a barátság egyik alapja a megbízhatóság...no comment.
3/7 anonim válasza:
Egy beszélgetést még megérne a dolog. Természetesen mind a kettőjükkel külön-külön. Vajon melyikük hogyan adja elő a történteket? Lódít-e, letagadja-e valamelyikük? Próbálnak-e meggyőzni? Mérlegelj!
Akkor legalább tiszta lappal indulhatsz egy új kapcsolat felé.
4/7 anonim válasza:
az tuti hogy ez nem legjobb baratno.en mindkettojuket dobnam , a baratsag megbizhatosagon alapszik szoval valazd meg hogy kit tartasz legjobb baratnonek.termeszetesen a pasit is dobnam
5/7 anonim válasza:
Ezt nem kell túl spirázni. Nehogy lealacsonyodj a pasi szintjére. A jelenetet elképzelve nem hiszem, hogy a srác annyira ellenkezett volna. Egyik se érdemli meg, hogy szóba állj velük. Főleg a barátnőd. Nem igaz barát, erre egy igaz barát nem képes. Szerintem hagyd mind a kettőt. Többet érsz te annál, minthogy saját magad alázzd meg, hogy szóba állsz ezek után velük. Ha már kijátszottak akkor a méltóságodat őrizd meg.
6/7 anonim válasza:
nyugodtan elfelejtheted ezt a pasit mert egy nagy féreg.valószínű amit te nem adtál meg neki azt a barátnőd igen
7/7 anonim válasza:
Hát, a pasid egy gerinctelen féreg! Ne legyél már buta! :) Egy smároláshoz (főleg ahogy leírtad) két ember kell! Itt nem csak a barátnő (bár én inkább írnám ezután volt arátnőnek) a hibás, hanem a (volt?) pasid is! Én vissza nem fogadnám! Ha ezt egyszer megtette, máskor is meg fogja tenni. Legfeljebb óvatosabb lesz, és nem a "legjobb" barátnődet fogja választani! Én a helyedben nem hinnék a könnyes ígéreteknek sem! És ha valaki rányomul a pasidra akkor csak széttárja a kezét, hogy úristen mit tehettem volna! Nevetséges! Hagyd ott ha jót akarsz magadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!