Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszafogadjam? Vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés

szóval van egy lány a pasija semmibe nem vette én vele voltam 2 hónapig mint barát és szívből szerettem de úgy volt összejövünk de ő inkább a pasijához ment vissza.. most kidobta a pasija és jönne hozzám mert nagyon egyedül van.. szóval visszafogadjam ?

17/f ő 16/l

2010. okt. 19. 15:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
egy próbát megér.
2010. okt. 19. 15:39
 2/19 anonim ***** válasza:
55%
Én hasonló szituban nem fogadtam vissza . Nekem van önbecsülésem és nehogymár úgy pattogjak ahogy ő fütyül .
2010. okt. 19. 15:40
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
ne legyél papucs!!! ez a csaj ha a pasija csettintene neki téged úgyis otthagyna a szarban!!! nem ér semmit ha téged faképnél hagyott
2010. okt. 19. 15:41
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Hülye kérdés. (már bocs) Ha már felmerül benned a kérdés, hogy visszafogadd-e, akkor nem érdemes. Ugyanakkor, ha adott lesz a helyzet, és még szereted azt a lányt, és egy fél pillanatra elveszted a józan eszed, akkor hiába írunk bármit is.
2010. okt. 19. 15:43
 5/19 anonim ***** válasza:
hajts rá valakire a szeme láttára, hadd koppanjon... nehogymár akármit megtehessen, állj a sarkadra és ne légy bábá.
2010. okt. 19. 15:45
 6/19 A kérdező kommentje:
csak hát én még mindig szeretem.. őt.. és azért is nehéz mert ő neki a szülei meghaltak és nincs senkije..
2010. okt. 19. 15:47
 7/19 A kérdező kommentje:
és hát sajnálom szegényt:(
2010. okt. 19. 15:49
 8/19 anonim ***** válasza:

Én is nagyon bele voltam zúgva éshát keményen szar volt neki is a családi háttere , DE én EMBER VAGYOK nem pedig egy lábtörlő akibe törölgetheti a lábát amikor épp kellek neki .

Legyen már neked is egy kis önbecsülésed ! Hagyd a francba a csajt !

2010. okt. 19. 15:52
 9/19 anonim ***** válasza:
Figyi, Te most szereted, vagy sajnálod a csajt? Ha tényleg szereted, akkor ne itt kérdezősködj, hanem hívd fel és találkozzatok. Ha meg csak sajnálod, akkor sehogysem lesz jó vége.
2010. okt. 19. 15:55
 10/19 anonim ***** válasza:
Ha könyörögne se. Mint nő mondom.
2010. okt. 19. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!