Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszafogadjam, vagy szakítsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszafogadjam, vagy szakítsak végleg?

Figyelt kérdés
5,5 évet voltunk együtt a barátnőmmel, 2 hónapja szakítottam vele.Közös, de inkább az én barátaim mondták el, hogy többször is megcsalt ez idő alatt, igaz az utóbbi egy évben nem.Egy megcsalásról tudtam, de annyira szerettem, hogy megbocsátottam neki.Kiderült, h ez az alkalom nem csak egyszer történt meg, hanem 3 hónapig tartott mellettem folyamatosan.Erre 2 évre megcsalt a volt barátjával is egyszer.Most már azt is tudom, hogy a baráti körömből többször is flörtölgetett és találkozgatott az egyik sráccal, de vele nem történt semmi.Ő állította az 5,5 év alatt, hogy nagyon szeret és velem akarja leélni az életét és én érzem és tudom is, hogy szeret.Én is nagyon szerettem, de ezekután retteneteset csalódtam benne.Mi nagyon sokmindent átéltünk együtt, leírni sem lehetne, kitörölhetetlen emlékek.Az utolsó 5 hónapban közös lakásba is költöztünk, ami jó is volt meg nem is.Amikor megtudtam ezeket a dolgokat kidobtam és nem akartam látni se többet.Mellesleg a barátaim és minden ismerősöm megutálta ezmiatt, hallani sem akarnak róla.Most ezalatt a 2 hónap alatt mióta szakítottunk 2 sráccal is lefeküdt és találkozgat egy harmadikkal is.Egyszerűen nem bírom kiverni a fejemből, nagyon szeretem még ezek után is, depressziós vagyok minden bajom van, nem bírok koncentrálni.Pár napja találkoztam vele, beszélgettünk, én pedig megcsókoltam és simogattuk puszilgattuk egymást, sírt és esküdött, hogy szeret és hogy menjek vissza hozzá.Szívem szerint mennék, de, ha logikusan gondolkodok semmi értelme nem lenne.Se a barátaim, se a szüleim nem néznék jó szemmel.Szinte mindenhová fuvaroztam, általában én fizettem (kétszer annyit keresek mint ő)...stb Ezek után visszafogadjam, ha még mindig szeretem, vagy ennyi?
2011. jan. 31. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:

hát fogadd vissza, de csak mint szexparter...aztán csald te is.

szerintem így a korrekt. elég álszent dolog amit művel :(

2011. jan. 31. 19:11
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem mondd meg neki, hogy ha tényleg veled akar lenni és komolyan gondolja, bizonyítsa be.tedd próbaidőre
2011. jan. 31. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Aki szeret, az nem okoz neked szándékosan fájdalmat ergo aki szeret az nem csal meg!!! Hányszor kell ezt még leírni? A csaj jól tud színészkedni, de ennyi. Sokkal jobbat kaphatnál tőle! Ne pazarold az időd, élj és keresd meg az igazit:)
2011. jan. 31. 19:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha csak egy félrelépésről lett volna szó, azon talán túl lehet lépni, de itt nem egy volt. Nem hiszem, hogy megváltozna.
2011. jan. 31. 19:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát, igen mindenki ezt mondja...Azt hiszem muszáj lesz továbblépnem.Köszi a válaszokat!
2011. jan. 31. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!