Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszafogadjam, visszafogadna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszafogadjam, visszafogadna?

Figyelt kérdés
Volt egy barátnőm, aki halálosan szerelmes volt belém, de csináltam egy oltári nagy hülyeséget, és ő szó nélkül elhagyott, elég szemét voltam Vele, ugyhogy megérdemeltem. Egy városban lakunk, de nagyon rég nem láttam, és már 3 éve, hogy szakított velem. Vannak közös ismerőseink, akiktől néha meg tudom kérdezni, mi van Vele. Mind azt mondják, hogy nagyon szenved miattam még mindig, mert még mindig szeret. Belemenekült egy másik kapcsolatba, hogy elfelejtsen engem, és született egy kisfia, de a srác elhagyta - miattam. Most hallottam azt is, hogy a szegény lánynak van ráadásul egy nagyon komoly betegsége, amit korábban már leküzdött, de még most kiújulni látszik. Nekem is iszonyúan hiányzik, de nem merek a szeme elé kerülni. Mit tegyek??
2010. márc. 14. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
vetesd el, az a biztos:( sajnálom...
2010. márc. 14. 19:53
 2/6 anonim válasza:

Ha tényleg szereted, és ő is tényleg szeret akkor próbáld meg:)Nincs mit veszítened:)Lehet már nem haragszik annyira az miatt amit csináltál.De ha ő is szenved akkor biztos, hogy szeret.

Sok sikert!

2010. márc. 14. 20:15
 3/6 A kérdező kommentje:
hát az az igazság, hogy megcsaltam és hazudtam neki egy nagyon fontos dologban, és mindezt letagadtam.. Ennek már 3éve, de nagyon szeretem még mindig, és nem tudom, hogy tehettem ezt vele. Félek, már nem tud bízni bennem, de mindenki azt mondja, még mindig szeret.. Én szeretném a kisfiát is, úgy mintha a sajátom lenne. Tőlem is várt gyereket annó, de sajnos elveszítettük, azt hittem, belepusztulunk mind2en. Azt sem tudom, hogy lépjek oda hozzá, azóta nem beszéltünk, mióta elhagyott..
2010. márc. 14. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet,hogy szüksége lenne most rád, mármint nem feltétlenül "úgy", de támaszként talán fontos lennél neki. Esetleg írj neki egy levelet az érzéseidről, és hogy mit szeretnél, így nem rohanod le,nem ijesztesz rá,és van ideje átgondolni.
2010. márc. 14. 20:30
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, átgondolom!!!!
2010. márc. 14. 23:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez a leveles dolog sztemis jó ötlet!És ha aztmondják hogy ő még mindig szeret téged,pedig már 3 éve szakítottatok,akkor biztos hogy nagyon erős (volt) a szerelme.És ha teis szereted akkor semmiképpen ne hagyd magára,tényleg szüksége lehet most rád. és ha a kisfiát is tudnád szeretni sajátodként akkor mindenképpen beszélj vele és próbáljátok folytatni ott ahol abba hagytátok! csak akkor tényleg ne csinálj több hülyeséget,hanem becsüld meg és vigyázz rá!:)
2010. márc. 15. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!