Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszafogadjam? Mi a garancia,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszafogadjam? Mi a garancia, hogy nem tesz tönkre megint?

Figyelt kérdés
A barátommal fél évet jártunk. ő 22 én 20. 2 hónapja dobott egy másik lányért, meg hogy sokat vitatkoztunk. A lánnyal szakított, és most visszaakar jönni hozzám. Én sokat szenvedtem miatta.. de még mindig szeretem... Előre is köszi.
2010. dec. 9. 12:01
 1/7 anonim ***** válasza:
önuralom=nem egy boldogabb életért.
2010. dec. 9. 12:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Aki egyszer kidob 1 másik miatt, az másodszorra is kifog :$

Küld el a rákba... ;)

2010. dec. 9. 12:03
 3/7 A kérdező kommentje:
hát.. vhogy most kezdtem érezni, hogy talán túltudok lépni rajta... és nem akarom magam visszatuszkolni a szarba... de azért megfordult a fejemben, hogy mi lenne ha?... és ha egyszer dobott másért, ki tudja, hogy nem teszi meg mégegyszer?... hihetetlen
2010. dec. 9. 12:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Kutyából nem lesz szalonna, én azt mondom. Hagyd a francba, fiatal vagy még, ismerkedj, bulizz.

Majd ha ugyanez 40 éves korodban történik meg,akkor érdemes elgondolkodni. :)

2010. dec. 9. 12:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Bocs, de ezentúl, ha veszekedtek, vagy ő éppen más nőt akar kipróbálni, akkor elhagyhat, és visszatáncolhat hozzád? Te tudod, de nem hinném, hogy tisztelne téged, vagy többre tartana egy "biztos pontnál" a szex terén. Ha egy minimum 5 éves kapcsolatról lenne szó, azt mondom érdemes menteni a dolgot, de pár hónap után...Pláne ha már kezded túltenni magad rajta. Találsz majd mást, aki nem hagy el egy másik lányért.
2010. dec. 9. 12:46
 6/7 A kérdező kommentje:
igen, bennem is ez a döntés született meg. ti csak megerősítettetek benne. köszönöm! :)
2010. dec. 9. 13:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Soha ne bízz abban, aki egyszer már elhagyott. A megcsalás még elmegy, de a szakítás...
2010. dec. 9. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!