Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó az, ha valaki így szakít? Srácok, miért kell szépíteni ennyire? Hol az egyenes beszéd?
Ölelgetett, puszilgatott...
Szeret de nem szerelmes! Ennyi. Én is így vagyok a lányokkal fiúként. Tényleg szívből szeretem mint anyám vagy a testvérem. Ilyenkor természetes az ölelés/puszilás...
Ez csak annyit jelent hogy nem utálatból szakít, hanem józan észből! És te ne keress benne semmi mögöttes dolgot, mert én sem tudnám máshogy csinálni. Hidegen dobjam inkább ki a csajt? Miért ha mint embert tényleg szívből tisztelem és szeretem mert jó volt velem és szeretettel bánt velem ő is?
Ne keress mögöttes tartalmat. Én sem szoktam úgy szakítani hogy kidobom hogy hozzá sem akarok érni.. Szerencsére még nem volt olyan dolgom nővel hogy ne akarjam megölelni bármikor később. Pusztán azért mert a szívemben maradt. De párnak nem jó, mert nem működik...
Miért? Azt jobb szakításnak tartod, ha az első éjszaka után elkezd kifogásokat keresni a találkozásra, végül te dobod ki mert rájössz, hogy csak arra kellettél?
Ez is egy módszer:)
Amíg nem kapsz szakító smst, vagy internetes szakítós levelet addig inkább ne panaszkodj, mert nincs rá okod.
Ha te még odavagy érte, úgyse tetszett volna akárhogy dob ki.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!