Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire jó az, ha valaki így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire jó az, ha valaki így szakít? Srácok, miért kell szépíteni ennyire? Hol az egyenes beszéd?

Figyelt kérdés
nemrég a mára már volt párom a következő maszlaggal állt elő...nagyon kedvel, aranyos vagyok, de nem szerelmes ugy igazán.. mindeközben végig ölelgetet, puszilgatott kb majdnem elsirta magát, mondván, hogy nem akar elengedni. Elöször jött a tartsunk szünetet, de ennek nem láttam értelmét, majd benyögte a már jól ismert "maradjunk barátok" dumát, mire én hogy"megdöglött a kutya de megtarthatjuk..".. megbeszéltük hogy akkor vége, lekisértem, a lépcsőház elött még egyszer szorosan átölelt(kb belefulladtam) és olyanokat motyogott, hogy jobbat érdemelek, vigyázzak magamra, meg hogy drukkol hogy megtaláljam a boldogságom...meg hogy ne szomorkodjak, mert ő is csak egy srác a sok közül..
2013. okt. 24. 14:42
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ha te még szereted, akkor tulajdonképp nincs olyan módja a szakításnak, ami ne borítson ki. Ha röviden rendezte volna le akkor az lenne a baj, hogy így csinálta, hát most meg ez a nem jó. Ezt jól közölni viszont csak abban a szerencsés helyzetben lehet, ha már mindketten úgy gondoljátok, hogy jobb külön. Akkor bárhogyan is szakít az olyan, mint Stevie Wonder-nak a láthatatlan ember, igazából nem oszt nem szoroz.
2013. okt. 24. 15:39
 12/13 anonim ***** válasza:

Ölelgetett, puszilgatott...

Szeret de nem szerelmes! Ennyi. Én is így vagyok a lányokkal fiúként. Tényleg szívből szeretem mint anyám vagy a testvérem. Ilyenkor természetes az ölelés/puszilás...

Ez csak annyit jelent hogy nem utálatból szakít, hanem józan észből! És te ne keress benne semmi mögöttes dolgot, mert én sem tudnám máshogy csinálni. Hidegen dobjam inkább ki a csajt? Miért ha mint embert tényleg szívből tisztelem és szeretem mert jó volt velem és szeretettel bánt velem ő is?

Ne keress mögöttes tartalmat. Én sem szoktam úgy szakítani hogy kidobom hogy hozzá sem akarok érni.. Szerencsére még nem volt olyan dolgom nővel hogy ne akarjam megölelni bármikor később. Pusztán azért mert a szívemben maradt. De párnak nem jó, mert nem működik...

2013. okt. 24. 16:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Miért? Azt jobb szakításnak tartod, ha az első éjszaka után elkezd kifogásokat keresni a találkozásra, végül te dobod ki mert rájössz, hogy csak arra kellettél?

Ez is egy módszer:)

Amíg nem kapsz szakító smst, vagy internetes szakítós levelet addig inkább ne panaszkodj, mert nincs rá okod.

Ha te még odavagy érte, úgyse tetszett volna akárhogy dob ki.

27/N

2013. okt. 24. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!