Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó az, ha valaki így szakít? Srácok, miért kell szépíteni ennyire? Hol az egyenes beszéd?
félre értesz, vagy rosszul fogalmaztam.. nem az a baj, hogy szemtől szembe közölte, hogy upsz nem vagyok szerelmes.. de akkor minek ölelget,puszilgat, bújik? én ha valaki iránt nem érzek semmit akkor nem vágyom arra hogy hozzá bújjak...
plusz ne mond hogy a "maradjunk barátok", "jobbat érdemelsz" szövegek nem elcsépelt közhelyek..
velem is szakítottak sms-ben, ráadásul a nagy szerelmem. na az borzasztó érzés volt.
nem ismerem a srác valós indokát, de sok esetben nem mindig jó az egyenes beszéd. volt egy exem, és nem vagyok büszke rá, megcsaltam (smároltam mással). másnap szakítottam is vele, mert tudtam, hogy ha képes vagyok megcsalni, akkor nincs értelme a kapcsolatnak. DE nem mondtam a szemébe, hogy heló, megcsaltalak, pá. hanem kb olyanokat, amiket a volt pasid is (azért mondjuk nem ölelgettem, nem akartam barát maradni és nem sírtam), kb. azt, hogy nem veled van a baj, jobbat érdemelsz. ami igaz is, tényleg nem illettünk össze. és utólag sem bánom. amúgy is szakítás lett volna a vége, akkor minek bántsam meg jobban azzal, hogy a képébe nyomom, hogy megcsaltam?
ezzel persze nem azt akarom írni, hogy ezaz, hazudjunk, mint a vízfolyás. én is az őszinteség mellett vagyok, de ahogy József Attila is írta „…nem muszáj hősnek lenni, ha nem lehet.”
Mert jobb lett volna, ha hazaér és bejelenti már nem szeret és 5 perced van összecsomagolni?
Mellesleg én is így szakítanék csak nem mondanék ilyeneket, hogy jobbat érdemel nálam meg hasonlók de az biztos, hogy öleléssel és csókkal zárnám le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!