Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire jó az, ha valaki így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire jó az, ha valaki így szakít? Srácok, miért kell szépíteni ennyire? Hol az egyenes beszéd?

Figyelt kérdés
nemrég a mára már volt párom a következő maszlaggal állt elő...nagyon kedvel, aranyos vagyok, de nem szerelmes ugy igazán.. mindeközben végig ölelgetet, puszilgatott kb majdnem elsirta magát, mondván, hogy nem akar elengedni. Elöször jött a tartsunk szünetet, de ennek nem láttam értelmét, majd benyögte a már jól ismert "maradjunk barátok" dumát, mire én hogy"megdöglött a kutya de megtarthatjuk..".. megbeszéltük hogy akkor vége, lekisértem, a lépcsőház elött még egyszer szorosan átölelt(kb belefulladtam) és olyanokat motyogott, hogy jobbat érdemelek, vigyázzak magamra, meg hogy drukkol hogy megtaláljam a boldogságom...meg hogy ne szomorkodjak, mert ő is csak egy srác a sok közül..
2013. okt. 24. 14:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Ha legközelebb egy 3 szavas SMS-ben szakítanak veled, akkor meg az lesz a baj...
2013. okt. 24. 14:43
 2/13 A kérdező kommentje:

félre értesz, vagy rosszul fogalmaztam.. nem az a baj, hogy szemtől szembe közölte, hogy upsz nem vagyok szerelmes.. de akkor minek ölelget,puszilgat, bújik? én ha valaki iránt nem érzek semmit akkor nem vágyom arra hogy hozzá bújjak...

plusz ne mond hogy a "maradjunk barátok", "jobbat érdemelsz" szövegek nem elcsépelt közhelyek..

2013. okt. 24. 14:47
 3/13 anonim ***** válasza:

velem is szakítottak sms-ben, ráadásul a nagy szerelmem. na az borzasztó érzés volt.

nem ismerem a srác valós indokát, de sok esetben nem mindig jó az egyenes beszéd. volt egy exem, és nem vagyok büszke rá, megcsaltam (smároltam mással). másnap szakítottam is vele, mert tudtam, hogy ha képes vagyok megcsalni, akkor nincs értelme a kapcsolatnak. DE nem mondtam a szemébe, hogy heló, megcsaltalak, pá. hanem kb olyanokat, amiket a volt pasid is (azért mondjuk nem ölelgettem, nem akartam barát maradni és nem sírtam), kb. azt, hogy nem veled van a baj, jobbat érdemelsz. ami igaz is, tényleg nem illettünk össze. és utólag sem bánom. amúgy is szakítás lett volna a vége, akkor minek bántsam meg jobban azzal, hogy a képébe nyomom, hogy megcsaltam?

ezzel persze nem azt akarom írni, hogy ezaz, hazudjunk, mint a vízfolyás. én is az őszinteség mellett vagyok, de ahogy József Attila is írta „…nem muszáj hősnek lenni, ha nem lehet.”

2013. okt. 24. 14:49
 4/13 anonim ***** válasza:

Mert jobb lett volna, ha hazaér és bejelenti már nem szeret és 5 perced van összecsomagolni?

Mellesleg én is így szakítanék csak nem mondanék ilyeneket, hogy jobbat érdemel nálam meg hasonlók de az biztos, hogy öleléssel és csókkal zárnám le.

2013. okt. 24. 14:57
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom.. részben igazat adok a kérdezőnek.. nekem már mindkettőben volt részem, tehát netes szakításban és személyesben is. Benyögi hogy ő már nem akar, aztán még ott ölelget meg utolsó csók stb. Én olyankor inkább már "Értem én, csak húzz el" szinten vagyok. Jobban értékelem ha valaki személyesen áll elő, csak valahogy jobb lenne ha távolságot tartva mondaná ezt meg.
2013. okt. 24. 14:58
 6/13 A kérdező kommentje:
de ha vkit nem szeretsz.. akkor miért ölelgeted? hozzá tenném hogy 3hétről beszélünk..
2013. okt. 24. 15:00
 7/13 anonim ***** válasza:
Mert biztos bűntudata volt.Amúgy én ellöktem volna magamtól,hogy akkor húzzon a p.icsába.
2013. okt. 24. 15:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
azért az sem valami felnőtt viselkedés, hogy szakítani akarsz, akkor húzz a Pcsába. nekem erről mindig az jut eszembe, amikor oviban odajött hozzám egy kislány mosolyogva, hogy legyünk barátok. erre mondtam neki, hogy inkább ne. mire ő: "akkor bäszd meg a krvä anyád!" :D
2013. okt. 24. 15:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Legfontosabb az egyenes beszéd, főleg Kálmán Olgával.
2013. okt. 24. 15:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Azért mert az is ember aki szakít. Ilyen dolgokat elintézni nagyon kellemetlen dolog a másik félnek is és mindenféle érzések vannak benne. Vagy te oda tudsz állni mások elé fapofával és közölni valami rossz hírt, ha téged nem annyira érint?
2013. okt. 24. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!