Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen tapasztalata van a tavkapcsolatrol?
21:45
Érdekelne hogy hogy történt 15 évesen ez az összeköltözés:O hátha tudom követni a példádat:D
Sajnos azt kell mondanom, hogy egy ideig a távkapcsolatok híve voltam mert nem akartam lekötött életet hogy mindig a nyakamon lógjanak........Most pedig el sem tudnám képzelni azt hogy a barátom 3 utcánál messzebb lakjon tőlem.
Az összes távkapcsolatomba volt hiba .....mindig csak a távolságra fogtuk mégsem ez volt a helyzet....igaz én ismerek olyan embert aki távkapcsolat után házasság gyerek......stb.....de ők szenvedtek is eleget!!!!! Ha akartok szenvedni hajrá....go távkapcs
Kb. olyan hasznos, mint rászokni valamire, ami csak korlátozottan hozzáférhető: a korábbi élmények emlékének dédelgetését váltogatják az elvonási tünetek. Ha pedig valamely oldalra bejön egy kéznél levő harmadik, hát az végképp ciki.
A romantikus hajlamok kiélésére persze jó, mert egyszer fenn, egyszer lenn van benne bőven.
Elfogadom, ha valakinek negatív tapasztalatai vannak a távkapcsolatról, de igazán írhatnának egyesek némi biztatást is(mármint akik így élnek, és esetleg később összeköltöztek, netán már házasok is!)
Lehet, hogy akik hisznek benne, azok élnek álomvilágban, és még nem ébredtek fel, vagy akik elvetik, kissé merevek és nem használják ki az élet adta lehetőségeket?
Most melyik?
De mégis sok embernek sikerült már! Bár aki nem volt még ilyen helyzetben úgysem értheti meg. És mondják, hogy ez nem igazi kapcsolat, de miért? Ha a felek őszintén szeretik egymást, tudják, hogy mit vállalnak és eltűrik, hogy mondjuk egy hónapban csak egyszer-kétszer látják a másikat, de eközben szeretik és hűségesek az miért nem igazi kapcsolat? És nem kell végleges állapotnak lennie!
Az a baj, hogy az emberek sokszor képtelenek mély érzésekre és bátrak lenni, úgy teki9ntenek egymásra, mint használati cikkekre, praktikussági szempontból nézik a másikat! Hogy jó lesz a szomszéd is, még ha nem is mozgat meg igazán, de legalább kéznél van, és bármikor elővehetem...Egy távkapcsolatnak az a lényege, hogy igazi egymásra találás történt, mély szerelem és szenvedély van jelen, igazi ragaszkodás, amit a legnagyobb tisztelet övez, hiszen bízni kell a másikban. Aki ebbe belevág, biztos, hogy szilárd, erős jellem, tudja mit akar, biztos az érzéseiben, hisz mindezek nélkül bele sem vágna!!! És nem bántani meg lefikázni azt, aki ezt vállalja, mert szerelmes, bízik és hisz és tudja, hogy a vele egy városban vagy utcában lakó emberrel maximum csak vegetálna, arra viszont nem képes! Na nem elemezgetem tovább! Írjatok! Jót is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!