Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen tapasztalata van a tavkapcsolatrol?
Rossz. 60 km-re lakott tölem hét honapig kavartunk azután miután szerelmet vallott, két hétre rá összejött egy ottani csajjal.
2009. nov. 12. 20:42
2/17 anonim válasza:
A helyzet az hogy én pont így élek a kedvesemmel
.Interneten ismerkedtünk.igyekeztem úgy választani hogy a távolság lehetőleg ne okozzon óriási gondot.Hát nehéz az biztos mert egyenlőre ott tartunk hogy ide oda ingázunk.Mivel teljesen odavagyunk egymásért.Alig várom a hétvégéket hogy újra együtt lehessünk és végere öleljem és csókoljam.Azért én azt mondom hogy működik:)
Tervezzük az összeköltözést:)
2009. nov. 12. 20:46
80 km és három és fél hónapja vagyunk együtt. Szüneteket kihasználva elutazunk mindig valahová és akkor együtt vagyunk 4-5 napot és sokat beszélünk. Szerintem így jó minden héten találkozunk szombatonként, de ezen a héten például háromszor is tudunk találkozni:) ha van valami közös cél belátható időn belül például összeköltözés vagy nem tudom közös iskola szerintem akkor simán mehet...
2009. nov. 12. 20:47
4/17 anonim válasza:
Amit elvesz az élvezetekből, azt hozzáteszi a telefonszámlához.
2009. nov. 12. 20:55
lehetőleg kerüld az efféle kapcsolatot, tényleg nem vezet semmi jóra, ha egy ideig is jó, nem éri meg. rossz tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban, 2 évig úgy voltunk együtt, h néha 1 hónapig sem láttam. ráadásul csúnya vége lett, természetesen megcsalt, nem tudom hányszor, nem voltam ott...
2009. nov. 12. 20:59
6/17 anonim válasza:
Hát nekem a barátnőm 7200km-re van (Washington-ban), már lassan 4 hónapja, és csak decemberben fog hazajönni. És azért ez eléggé megnehezíti a kapcsolatot. Mivel azért az, hogy valaki hónapokig nem látja a másikat, az azt ereményezi, hogy az emlékek és az érzelmek kopnak. Az, ha valaki heti 2-3-szor látja a másikat, az nem is igazi távkapcsolat. Gondolj bele, ha melózol akkor sincs sokkal több időd, mégha 1 helyen is laktok. De azért nem mondom, hogy lehetetlen a távkapcsolat, de minden esetre marhára nehéz. Főleg ha tényleg nem is láthatjátok egymást sokáig. De itt nem lehet általánosat mondani, ugyanis mindenki másként éli meg (én még viszonylag jól, de a barátnőmet eléggé megviseli).
A tanácsom: Nagyon fontos, hogy érezze, hogy ott vagy neki, és törődsz vele, még ha messze van is!
2009. nov. 12. 21:04
először 80 kilométerre volt a barátnőm... heti 1 nap (szombat) ritkán egész hétvége együtt. Ez ment egy évig. Utána költözés 150 kilométerre tőlem... egy évig egy hétvége hetente, ritkán pént-szomb-vas. majd összeköltözés. 4 hónapig bírtuk összeköltözve. szakítottunk mert egymás agyára mentünk és meguntuk egymást. 2,5 év után. Szóval azt mondom hogy bárcsak maradtunk volna távkapcsban, addig imádtuk egymást, vártuk a talikat. de utána a "varázsa" megszűnt.
2009. nov. 12. 21:27
Relatív.Valakinek bejön,valakinek nem.Egy biztos: nagyon erős érzelmek kellenek hozzá.Én 360km-re éltem a mostani barátnőmtől aztán kitaláltuk hogy összeköltözünk,és azóta meg vagyunk(4 hónapja). 15 / F :)
2009. nov. 12. 21:45
300 km volt köztünk 5 évig. Már több, mint 12 éve vagyunk együtt. Van egy kisfiúnk. :) Ő 21, én 17 éves voltam a kezdetekkor.
2009. nov. 13. 15:02
én most is párkapcsolatban vagyok a barátommal:( 151 km-re lakunk egymástól, és mivel ő dolgozik így még hétvégén sem mindig tudunk találkozni.. most jelenleg ott tartunk, h 3 hete nem találkoztunk:( szóval nem könnyű, de én azt mondom, hogy meg lehet oldani és működhet:D csak igazán kell szeretned a partnered:D
2009. nov. 15. 20:28
Kapcsolódó kérdések: