Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda fiúk sorsa legtöbbször az, hogy vagy egyedül maradnak vagy pedig 40 évesen lesz egy párjuk, aki gyermekes és a macsó, , elhajintotta" magától?
:D
nekem már volt pár, de lassan jobban örülnék ha nem lett volna
Én nem adom oda magam akárkinek.
Engem ki kell érdemelni :D
"Ha azt gondoljátok, hogy 20on túl nincs normális nő, aki nem foglalt, mi akadályozott meg abban, hogy 24-25 éves korotokig nem kerestetek 20 körüli normális csajt?"
Keresni kerestem, de mivel minden fiúnak a normális lányok kellenek, ők találtak sokkal jóképűbbet nálam.
Ez többnyire így van, Kérdező. A ronda férfiak az idő múlásával még öregek is lesznek, nemcsak rondák. Ha huszonévesen nem voltál kapós a csajoknál, 30 után még kevésbé leszel az.
Az meg teljesen jogos, hogy nem akarod más zabigyerekét nevelni. Én se nevelném, pláne hogy sajátot se akarok.
Abszolút favorit amikor majd a kis görcs odaáll eléd hogy te nem parancsolgathatsz neki mert nem vagy az igazi apja :DDDDDDDDDDDDDDDDD páratlan! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Persze ha rengeteg pénzed lesz, akkor jönni fognak rá a nők, neféljcsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!