Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A ronda fiúk sorsa legtöbbször...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ronda fiúk sorsa legtöbbször az, hogy vagy egyedül maradnak vagy pedig 40 évesen lesz egy párjuk, aki gyermekes és a macsó, , elhajintotta" magától?

Figyelt kérdés
Mert ez nekem nem kell, hogy más kölykét nevelgessem, akkor sem, ha maga az asszony tetszik és vonz szexuálisan. Egyszerűen nehéz magamat erre rávetemíteni.
2013. okt. 23. 11:58
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
a normális nőkről is kiderül pár év után mit akarnak. az idő meg megy
2013. okt. 24. 23:05
 62/70 Noydra ***** válasza:
49%
Jó, de itt a legtöbb embernek, aki a kérdéseket írja, egyáltalán nem volt kapcsolata sem. Egy részük azzal is beérné, ha egy nem prostituálttal lefeküdhetne...
2013. okt. 24. 23:10
 63/70 anonim ***** válasza:

:D

nekem már volt pár, de lassan jobban örülnék ha nem lett volna

2013. okt. 24. 23:12
 64/70 Noydra ***** válasza:
Igen azt tudom, nem is rólad beszéltem :)
2013. okt. 24. 23:13
 65/70 anonim ***** válasza:

Én nem adom oda magam akárkinek.

Engem ki kell érdemelni :D

2013. okt. 24. 23:47
 66/70 Noydra ***** válasza:
Helike láttam már vagy 100 kommentedet, de ez az első pozitív :D
2013. okt. 24. 23:51
 67/70 anonim ***** válasza:
100%

"Ha azt gondoljátok, hogy 20on túl nincs normális nő, aki nem foglalt, mi akadályozott meg abban, hogy 24-25 éves korotokig nem kerestetek 20 körüli normális csajt?"

Keresni kerestem, de mivel minden fiúnak a normális lányok kellenek, ők találtak sokkal jóképűbbet nálam.

2013. okt. 26. 10:17
 68/70 anonim ***** válasza:
Én szerintem egyedül fogok meghalni, mert nincsen olyan lány akinek tetszenék.. 17/F
2014. máj. 3. 15:34
 69/70 anonim ***** válasza:
Dettó. Semmi kilátás nincs barátnőre és ezután mégannyira sem lesz. Ha az átlagos pasiknak se jut csaj, szerinted nekünk hogy juthatna...max. néhány 50 éves kiégett milf próbál keríteni közülük pár balekot maga mellé, két zabigyerekkel a nyakukban.
2015. jún. 30. 03:42
 70/70 anonim ***** válasza:

Ez többnyire így van, Kérdező. A ronda férfiak az idő múlásával még öregek is lesznek, nemcsak rondák. Ha huszonévesen nem voltál kapós a csajoknál, 30 után még kevésbé leszel az.

Az meg teljesen jogos, hogy nem akarod más zabigyerekét nevelni. Én se nevelném, pláne hogy sajátot se akarok.

Abszolút favorit amikor majd a kis görcs odaáll eléd hogy te nem parancsolgathatsz neki mert nem vagy az igazi apja :DDDDDDDDDDDDDDDDD páratlan! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Persze ha rengeteg pénzed lesz, akkor jönni fognak rá a nők, neféljcsak.

2018. aug. 29. 04:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!