Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda fiúk sorsa legtöbbször az, hogy vagy egyedül maradnak vagy pedig 40 évesen lesz egy párjuk, aki gyermekes és a macsó, , elhajintotta" magától?
Figyelt kérdés
Mert ez nekem nem kell, hogy más kölykét nevelgessem, akkor sem, ha maga az asszony tetszik és vonz szexuálisan. Egyszerűen nehéz magamat erre rávetemíteni.2013. okt. 23. 11:58
31/70 A kérdező kommentje:
Csak a sikeres, másik nem számára vonzó egyének szoktak itt folyton a nyávogásról vartyogni. Eléggé lehangoló, hogy nincs bennük empátia és a tényeknek (amit a 27. ik írt) sem hajlandóak alávetni magukat.
2013. okt. 23. 13:44
32/70 anonim válasza:
Sikeres vagyok a nőknél (a síróknál sokkal sikeresebb) de elismerem: a pénz és a kinézet beszél. Ez egy húspiac ahol minél többet kér el a nő annál boldogabb. Van néhány kivétel, de ők már általában foglaltak. :(
33/70 A kérdező kommentje:
13.49
De ha ez így van, és szinte mindenki tudja, hogy tényleg így van, akkor 10 ből 8 ember ezt miért tagadja.
2013. okt. 23. 13:59
34/70 A kérdező kommentje:
Ja és főleg a nők tagadják, mert nem szeretik ezt a ,,hús" szót hallani, az emancipációt akarják mindenhol erőltetni. De mikor a ronda pasi odamegy, galád módon csúnya szavakkal küldik el szinte a bitófára szegényt, hogy volt mersze beszélni velük. Itt meg osztják az észt.
2013. okt. 23. 14:03
35/70 anonim válasza:
Az emberek mindent tagadnak ami kellemetlen, semmivel sem néznek szembe. A halállal sem, a kihasználással sem.
Azzal sem, hogy a fejedhez vágják több év után mennyit költöttél rájuk, mennyivel több lehetett volna. :D
37/70 anonim válasza:
Amit ti itt leműveltek az engem aszexuálissá tesz. XDD /L
38/70 A kérdező kommentje:
Utolsó, ha nem bírod az igazságot, amely aszexuálissá tesz, akkor nem kell idejárni.
2013. okt. 23. 15:28
39/70 anonim válasza:
Kérdező, sajnos többnyire igen, hála a nők elvárásainak. Többnyire 40 évesen jönnek rá hogy masszívan elkúrták az életüket, akkor persze már jöhetne a rendes, őszinte, megértő pasas, de ilyenkor már csak teliberöhögik őket is, jogosan...
11:59, te is. Ment a mínusz. 12:06-nak szintén.
12:10, elértétek hogy az értelmesebb pasas így beszéljen rólatok. Nem bírod a kritikát?
40/70 anonim válasza:
Nem értem, miért hülyézik ilyen sokan a kérdezőt. Nincs abban semmi kivetnivaló, ha nem akarja más kölykét nevelgetni. Teljesen meg lehet érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!