Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda fiúk sorsa legtöbbször az, hogy vagy egyedül maradnak vagy pedig 40 évesen lesz egy párjuk, aki gyermekes és a macsó, , elhajintotta" magától?
Figyelt kérdés
Mert ez nekem nem kell, hogy más kölykét nevelgessem, akkor sem, ha maga az asszony tetszik és vonz szexuálisan. Egyszerűen nehéz magamat erre rávetemíteni.2013. okt. 23. 11:58
51/70 anonim válasza:
Amíg kiderül milyen elmegy pár év. Ha a nem foglaltakra utazok túl nagy a korkülönbség.
52/70 Noydra válasza:
20-30 között szerintem lényegtelen a korkülönbség...
53/70 anonim válasza:
20-30 között már rég nincs olyan nő, aki normális és nem foglalt. Ha netán mégis, akkor is válogathat a pasik között, és talál sokkal jóképűbbet nálunk.
54/70 A kérdező kommentje:
Vagy gazdagabbat...
2013. okt. 24. 17:21
55/70 A kérdező kommentje:
Vagy mindkettőt...
2013. okt. 24. 17:21
56/70 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy ronda pasinak sosem lehet párja. Én is ékesen példázom ezt.
57/70 anonim válasza:
30on túl, nem mindegy hogy eddig hány évet vettek el..
58/70 Noydra válasza:
Ha azt gondoljátok, hogy 20on túl nincs normális nő, aki nem foglalt, mi akadályozott meg abban, hogy 24-25 éves korotokig nem kerestetek 20 körüli normális csajt?
59/70 anonim válasza:
mert kijött pár év után. 3 év*3 és el is bizélték a lehetőséget
nehéz felfognod?
60/70 Noydra válasza:
Hát meg mondom őszintén, nem értem mit írsz, nagyon este van. :D
Vezesd már le légyszi agyhalott szintre... Hátha sikerül felfognom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!