Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak e itt Hungarista leányzók, csajok mi a véleményetek a Hungarista srácokról?

Figyelt kérdés
Csak úgy kíváncsiságból. :)

2013. okt. 22. 22:15
 121/134 anonim ***** válasza:
54%
Éppen a napokban költözöm ki véglegesen :) és nagyon boldog vagyok. egyébként a béna történelmünk meg a korrupt, idióta politikusaink miatt nem engem kell szidni. én csak leírtam a fájdalmas igazságot.
2013. okt. 24. 12:12
 122/134 anonim ***** válasza:
100%

" és nagyon boldog vagyok. egyébként a béna

történelmünk meg a korrupt, idióta

politikusaink miatt nem engem kell szidni. én

csak leírtam a fájdalmas igazságot."

Akkor miért nem ott írogatod a hülyeségeidet?

Ott nem kívábcsiak rád? :)

Egyébként nem hiszem, hogy annyira béna történelmünk lenne, nem sok ország húzta volna sokáig ennyi próbatétel után.

A politikusokat meg ti választottátok mert idióták vagytok, hogy a sz.r és a f.s közül választotok állandóan, aztán a hozzád hasonló fröcsögők patkányok módjára menekülnek innét!

2013. okt. 24. 12:17
 123/134 anonim ***** válasza:
Amúgy meg azért alakult sz.rul az ország sorsa mert az általad favorizált germánok mellé állt az ország a két világháborúban, ez okozta többek közt trianont is kisfiú. :)
2013. okt. 24. 12:24
 124/134 anonim ***** válasza:
én akkoriban nem is voltam szavazni, ember! :D miről beszélsz? nem, kint nem szoktam írogatni, mert a németeket mit érinti ez a nagy magyar szerencsétlenség? egy biztos, ha holnap betörnének az országba, hogy elakarják foglalni, én nem küzdenék egy pillanatig sem:) szó nélkül megadnám magam a beolvadásnak. az unokáink majd megköszönik nekünk mikor a tiszta, fejlett közlekedési járműveken utaznak és olyan nyelvet beszélnek aminek nagyhatalmi súlya van a világban ;)
2013. okt. 24. 12:26
 125/134 anonim ***** válasza:

" egy

biztos, ha holnap betörnének az országba,

hogy elakarják foglalni, én nem küzdenék egy

pillanatig sem:) szó nélkül megadnám magam

a beolvadásnak. "

Nem fognak, az előbb még azt írtad, hogy nem érdekli őket, és miért adnád meg magad ha úgyis kiköltözöl?

Lám-lám, hazudozol össze-vissza, nagyon gyenge liberó troll vagy! :) Bár az elvtársaid már haarabb elvéreztek! :)

2013. okt. 24. 12:50
 126/134 anonim ***** válasza:

" és olyan

nyelvet beszélnek aminek nagyhatalmi súlya

van a világban ;)"

És attól még nem fogsz kínaiul tudni! :)

2013. okt. 24. 12:51
 127/134 anonim ***** válasza:
Előző: tanulj meg szépen olvasni, ha már ennyire szereted ezt a szép magyar nyelvet. Ezt írtam: "a napokban költözöm ki" . és ezt mint feltevés és vízió: "ha mondjuk HOLNAP" betörnének az országba. Holnap még egész biztosan itt tartózkodom. Már csak kínlódsz a szavakkal amúgy mert ötleted sincs hogyan bizonygasd tovább hogy milyen csidicsudi ország vagyunk...
2013. okt. 24. 13:35
 128/134 anonim ***** válasza:

" Előző: tanulj meg szépen olvasni, ha már

ennyire szereted ezt a szép magyar nyelvet.

Ezt írtam: "a napokban költözöm ki" . és ezt

mint feltevés és vízió: "ha mondjuk HOLNAP"

betörnének az országba. Holnap még egész

biztosan itt tartózkodom. Már csak kínlódsz a

szavakkal amúgy mert ötleted sincs hogyan

bizonygasd tovább hogy milyen csidicsudi

ország vagyunk..."

Itt csak te kínlódsz, én meg amúgy sem bizonygatok semmit, tudom milyen ország, te vered itt magad, hogy "mégy németbe"!

Mivel ez rajtad kívül senkit nem érdekel! :)

2013. okt. 24. 13:42
 129/134 anonim ***** válasza:
letojom hogy kit érdekel és kit nem ;)
2013. okt. 24. 13:48
 130/134 anonim ***** válasza:

"Befejeztétek a vitatkozást barmok?

Most 81% kedvezményt adok, ha van valakinek kedve kettyinteni egy iszonyú jóképű pasival ;)"

Téged még baromnak se lehet nevezni öcsém, ha itt akarsz ismerkedni. Félsz a csajoktól? Vagy félsz az elutasítástól. Hát igen. Így legalább nem látja a másik fél a csira fejedet:)

2013. okt. 25. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!