Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak e itt Hungarista leányzók, csajok mi a véleményetek a Hungarista srácokról?
Figyelt kérdés
Csak úgy kíváncsiságból. :)2013. okt. 22. 22:15
51/134 anonim válasza:
#49,a legaljában vagy Te is....Szóval megszólalt a gödörből a lyuk....
52/134 A kérdező kommentje:
Vagyok intelligensebb mint a sok agymosott veled egyetemben..
2013. okt. 22. 23:07
53/134 anonim válasza:
48-as ne szidd a rendőröket:)
54/134 anonim válasza:
Ez már csak rosszabb elsz! A mai fiatalságba nem "nevelik" bele azt,hogy magyar vagy gyerekem! Tehát lassan kifogy a hungarista nézet! Lehet ez baj megt van sok minden amivel egyet értek, főleg mert Borsodi vagyok! De marhára megértem azt aki külfőldre megy azért,hogy összeszedje magát és hazajön családot alapítani, magyarnak lenni!
55/134 anonim válasza:
Örülök neki kérdező,hogy intelligensebb vagy.
Ezek szerint a rendőr a foglalkozásod.:)
56/134 anonim válasza:
" #49,a legaljában vagy Te is....Szóval megszólalt
a gödörből a lyuk...."
Én ide csak röhögni járok, meg szórakozni rajtatok.
Hozzátok képest a politika témakörösök kész felüdülés, mert nem nagyon bizonyítottátok milyen értelmesek vagytok, attól függetlenül, hogy a hungarizmus egy kissé erőltetett dolog. :)
57/134 anonim válasza:
Bocsánatot kérek a rendőröktől!:)
58/134 anonim válasza:
kérdező neked olyan magas az intelligencicád :))
59/134 anonim válasza:
" intelligensebb"
Aki intelligens az külön tudja választani a firkálmányától a "hangulatjelét"! :D
60/134 anonim válasza:
Van itt az országban zsetta, csak korrupt politikusok lenyúlják, bizony a te hazafi testvéreid, Kérdező! ;) magyar nyúlja le a magyart, ezt mindenki keni-vágja. És azért vagyunk egy sz.a.r ország és azért nem vagyunk nagyhatalom, mert az ország élén lévők elba.szták. És nem most.Már réges rég, drágáim, úgybiza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!