Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak e itt Hungarista leányzók, csajok mi a véleményetek a Hungarista srácokról?

Figyelt kérdés
Csak úgy kíváncsiságból. :)

2013. okt. 22. 22:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/134 anonim ***** válasza:
78%
Én nem vagyok hungarista, de szeretem a hazám,nem akarok elmenni innen és hiszek Istenben! 21L
2013. okt. 22. 22:40
 32/134 A kérdező kommentje:
Örömmel látom hogy vannak itt meg igazi magyar emberek!
2013. okt. 22. 22:42
 33/134 anonim ***** válasza:
75%

Hiszel Istenben, de azért kis betűvel írod. Ebben már kb minden benne is van.

Bónusz kérdések. Mi alapján döntöd el ki árt a nemzetnek?

Illetve az Eu mivel ártott nekünk. Ha nem tudnál róla válság van. Ezt a töriben eddig mindig úgy oldották meg, hogy lerohanták a gyengébb országokat. Most pénzt adnak. Akkor ki is árt?

2013. okt. 22. 22:44
 34/134 anonim ***** válasza:
67%
Ha akkora nagy hazaszeretők vagytok,miért a tescoba és a hasonló multikba jártok vásárolni,miért nem a termelői piacokra?
2013. okt. 22. 22:44
 35/134 anonim ***** válasza:
"Nyugati szél fú, délibáb ragyog. Magyar vagyok, szittya vagyok! Nem vágyok sokra, de egyet akarok: Magyar nemzeti hip-hopot! Magyar nemzeti hip-hopot!"
2013. okt. 22. 22:47
 36/134 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy a mai fiatalokat nem a haza érdekli es az hogy mi történik velünk, hogy tudnának harcolni ellene. Az a legfontosabb h pattanas nőtt justin bibor bal herejen meg a sok fasszag megosztása facebookon

pl melyik a legfinomabb süti... Hát ja sok agymosott birka van az országba es ahogy nézem szaporodnak is évről évre .

2013. okt. 22. 22:47
 37/134 anonim ***** válasza:

" mivel vét a haza ellen aki elmegy innen?"

És ahhoz mit kell a lepénylesőtöket jártatni, mint egyeseknek?

"El lehet menni, itt lehet bennünket hagyni!"

Aki kimegy valahová mert kint könnyen összeszedi magát anyagilag az érthető, itt nehéz megélni, de mellé mocskolódik, meg amit ti csináltok az undorító!

Akkor menjetek a f...ba és vissza se gyertek! Nem hiányoztok senkinek. :)

Bennünket is szívatnak, de mégsem fröcsög a sz.r belőlünk állandóan!

2013. okt. 22. 22:48
 38/134 anonim ***** válasza:
49%
Az a baj a hungaristákkal, hogy általában a "vesszen trianon" meg "pusztuljanak a cigányok" szintnél tovább nem terjednek :3
2013. okt. 22. 22:48
 39/134 A kérdező kommentje:
Na pocsosok: 1 a legnagyobb gondod h milyen a helyesirasom szar telefonról???? Kukacoskodj máshol öcsém.... 2 honnan tudod hogy hol vasarlok? Miért jelentesz ki olyat amiben nem vagy biztos.????
2013. okt. 22. 22:50
 40/134 anonim ***** válasza:

" Most pénzt adnak.

Akkor ki is árt?"

Az iparunknak meg annyi!

Azt tudtad, hogy ország nettó befizető, szóval nem "csak ők adnak"?

2013. okt. 22. 22:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!