Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak e itt Hungarista leányzók, csajok mi a
véleményetek a Hungarista srácokról?
látom értelmes választ itt már nem tudtál írni, egyem a szíved :)
2013. okt. 23. 00:23
102/134 A kérdező kommentje:
A magyar gyerek is rossz, meg kell nevelni ennyi a történet csak ezek nem a gyerek hanem a penz miatt szaporodnak mint a nyü, leszarjak a gyereket.. a magyar nem csinál 10 gyereket aki mind úgymond rossz ... Csinál 1-3t es azt felnevelni ahogy kell es megtanítják a helyes viselkedeste.
103/134 A kérdező kommentje:
Te se erolteted meg magad apa... Eddigieket olvasva :)
magyarok is ugyanúgy gyártják a hülye gyerekeket. mellesleg a házasságok 50%-a válással végződik. olvass, művelődj, növessz még agyat. jóéjt.
2013. okt. 23. 00:30
105/134 A kérdező kommentje:
Egyszer majd megegetitek magatokat a cigányokkal csúnyán... Csak addig nyaljatok ti is a segguket amíg este buliból hazafelé kizsebel a egy becsületes család
"arról, hogy ilyen úgymond rossz a világ, nem a zsidók tehetnek, ilyen a kapitalizmus, a gazdasági berendezkedés. biztos sok szemét van a zsidók között is, de ha összeadjuk az összes szemét embert a világon, csak kevés százalékban találunk közöttük zsidót vagy egyebeket. és ha ez megnyugtat, találunk köztük nem egy nemzetfanatikust is. egyszóval ezekre kenni, hogy a világ nem jó, alaptalan bűnbakkeresés."
Meg is tapasztalhatta az egész föld, hogy milyen jóra való emberek. A gazdasági válságot is ők okozták szervezetten, hogy még nagyobb legyen az emberek, és az országok államadóssága, vagy hogy olcsón privatizáljanak.
Ajánlom figyelmedbe ezt videót: [link]
2013. okt. 23. 00:41
107/134 A kérdező kommentje:
(És a helyesírásom a T9 miatt volt pontatlan meg mert gyorsan próbáltam írni telefonon)
"magyarok is ugyanúgy gyártják a hülye gyerekeket."
Szerintem te szülészet környékén sem jártál. Egyszer nézz el arra.
Én saját tapasztalatból mondom, hogy én a folyosón csak cigókat látok mikor arra járok. kb 80c.-20m. arányban.
2013. okt. 23. 00:47
Befejeztétek a vitatkozást barmok?
Most 81% kedvezményt adok, ha van valakinek kedve kettyinteni egy iszonyú jóképű pasival ;)
2013. okt. 23. 02:34
hogy mi folyik a zsidók és palesztinok között az téged mégis miben érint, kedves palesztinozós hozzászóló? :D hadd ne példálózzunk már távoli országok problémájával. egyébként a segílykét drága politikusainknak kellene szabályozni, ökrök. Ki kényszeríti a magyar államot, hogy ennyi támogatást adjon gyerekért??? Holott a statisztikákból kirí hogy nem éri el vele célját, mert összességében a lakosok (kiv:az említett réteg) gyerekvállalási hajlandósága csökken! Ezzel kellene foglalatoskodni a Parlamentben, újra és újra ötletelni, hogy mit lehet ezzel kapcsolatban tenni, nem arról, hogy melyik 39-ik mucsaröcsögei településen legyen milliárdos stadion!
2013. okt. 23. 04:11
Kapcsolódó kérdések: