Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak e itt Hungarista leányzók, csajok mi a véleményetek a Hungarista srácokról?

Figyelt kérdés
Csak úgy kíváncsiságból. :)

2013. okt. 22. 22:15
 111/134 anonim ***** válasza:
Én pasi vagyok, de egyetlen szóval tudnám jellemezni az egészet: SZÁNALMAS!
2013. okt. 23. 12:38
 112/134 anonim ***** válasza:
100%
Én fiúként írok ide, nem tudom.. miért kell elítélni, azért mert valakinek van egy egészséges világnézete, szem előtt tartja a fajtája és nemzete sorsát, figyelembe veszi jövőnk alakulását... Miénk a jövő.. de milyet akarunk? Mi is leszünk idősek... azt akarjátok, hogy a cigányság létszáma meghaladja a magyarok arányát az országban,menekülttáborokat.. ? hogy a külföldi tőkések irányítsanak, Eu gyarmatként élni?? Elfogadni a trianoni igazságtalanságot... ? "Hungarorum Eliminates" igaz a Pozsonyi csatában kapott szárnyra a kifejezés, de most megy végbe... Egy hungarista fiatal. Kitartás!
2013. okt. 24. 00:24
 113/134 anonim ***** válasza:
igen, bár Németország meghódítana minket.
2013. okt. 24. 07:17
 114/134 anonim ***** válasza:

" igen, bár Németország meghódítana minket."

És az olyan jó lenne?

Szerinted olyan szintű életszínvonal lenne?

Harmadrangúak lennénk, mint a fenenagy ejróban aminek annyira nyaljátok a 3,14csáját, így volt ez a ruszkik alatt is.

Tényleg agyilag zoknik vagytok hungarofób elmebetegek, különösen ebben az aljakategóriában, a szokásos formátokat hoztátok.

2013. okt. 24. 08:32
 115/134 anonim ***** válasza:

Amíg a fene nagy hungaristák ugyanúgy falkában járva magyarokat vernek, csak azért mert az volt közelebb, addig jó lenne ha alaphelyzetbe tartanák a szájukat... Láttam én már eleget belőlük is. Egy fokkal se voltak jobbak az általuk annyira lenézett cigányoktól. Úgy hogy köszöntem szépen...

Nem a magyarsággal van baj, meg azzal hogy bizonyos értékeket meg kellene védeni, hanem azzal, hogy valójában mit csinálnak.

Csak úgy mellékesként meg talán ideje lenne felfogni, hogy emberek vagytok elsősorban, de ez már túlmutat azon az értelmi szinten, amit képesek egyesek felmutatni.

2013. okt. 24. 08:44
 116/134 anonim ***** válasza:

" nincs kedvem lenyomni a shift-et. amúgy aki

hungarista szinten jár, annak kevés az agya,

ez tény. nem vagyok liberó, nem bírom őket.

de a hülye hungaristákat se tartom többre

náluk. nembaj? aki addig jutott értelmileg,

hogy mindenért a zsidók meg a cigók"

Vagy mert nem találod, és akkor még te idiótázol másokat libbant, így csak magadat járatod le mert "lusta vagy shiftelni". Ha el akarnád magadról hitetni akkor minimum, hogy nagybetűvel kezdenéd a firkálmányaidat.

A másik meg, hogy te és a hozzád hasonlók költözzetek a kedvenceitek közé és úgy kardoskodjatok mellettük!

Nem gyanús, hogy mindehol megutálják őket?

Vagy ebben is a "hungaristák" keze van? :)

2013. okt. 24. 08:46
 117/134 anonim ***** válasza:

" Amíg a fene nagy hungaristák ugyanúgy

falkában járva magyarokat vernek, csak azért

mert az volt közelebb, addig jó lenne ha

alaphelyzetbe tartanák a szájukat... Láttam én

már eleget belőlük is. Egy fokkal se voltak

jobbak az általuk annyira lenézett cigányoktól."

Öregeket is szoktak félholtra verni párszáz forintért?

Mondjuk itt nem a hungaristák mellett kell "kiállni", mert túlzásba viszik, hanem a hungarofób egybiten működők ellen!

Én speciel azért szálltam bele ebbe a "vitába", a hungaristákkal nem foglalkozom.

2013. okt. 24. 08:50
 118/134 anonim ***** válasza:

Még annyit nagygyorsan, hogy egy csapat hungarista, vagy gárdista elől nem biztos, hogy át kellene mennem a túloldalra, nem úgy mint a kipártolt, tutujgatott kedvenceiteknél, és ez nem mindegy!

Éppen néztem egy-két hasonló kérdésnél, hogy ugyanezt a "formátokat" hoztátok, tehát ugyanolyan szintet mint akikre fújoltok, lenéztek.

2013. okt. 24. 09:11
 119/134 anonim ***** válasza:
51%
Biztos először nem lenne olyan szintű életszínvonal de ugyanúgy euró lenne és a magam részéről konkrétan német leigázásnak örülnék és hogy az államnyelv is német legyen! Ez minden vágyam. Akár tetszik kis hungaristák akár nem, a nyomukba sem érünk a németeknek és nem is fogunk, kis béna nemzet vagyunk, egy semmitmondó országgal. Akkor inkább olvadjunk be és legyen nagy Németország! :) Akkor egy idő után megállíthatatlanul elindul a felzárkóztatás, hisz már mi is Németország lennénk.
2013. okt. 24. 10:20
 120/134 anonim ***** válasza:

" de ugyanúgy euró lenne és a

magam részéről konkrétan német leigázásnak

örülnék és hogy az államnyelv is német

legyen! Ez minden vágyam. Akár tetszik kis

hungaristák akár nem, a nyomukba sem

érünk a németeknek és nem is fogunk, kis

béna nemzet vagyunk, egy semmitmondó

országgal. Akkor inkább olvadjunk be és

legyen nagy Németország! :)"

Soha nem lesz, hiába lógatod a bilibe a kezed! :)

Elég volt nekik felzárkóztatni a keleti régiót az újraegyesülés után.

Ha ilyen sz.r ez a "semmitmondó ország béna nemzettel" miért nem húzod el a csíkot németbe a rinyálás helyett? Még akár wc pucoló is lehetsz! :D

Vagy nem kellesz annak sem?

Azt hiszem senki nem hiányolna. :)

2013. okt. 24. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!