Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15 év után "előkerült" a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 év után "előkerült" a volt párom. Szerintetek segítsek neki?

Figyelt kérdés
Nagyon megöregedett és sovány lett. Arra gondoltam, hogy segítek neki a talpraállásban, de nem tudom a jelenlegi párom mit szólna hozzá. Mit tegyek? Sajnálom szegényt.
2013. okt. 22. 17:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én csak részben értek a négyessel egyet, mert én döntöm el, hogy kinek segitek a múltamból.Egy harmadik ember meghalgathat(ha megakarom osztani vele), de bele nem szólhat a döntésembe, semmilyen szinten.
2013. okt. 22. 18:41
 12/13 anonim ***** válasza:

semmit!

már nem vagy felelős érte...hagyd majd talpra áll egyébként is minek akarsz te segíteni neki....majd megoldja saját maga...ennyi!

ha nem akkor egy alkoholista szar alak lesz belőle.

De szíved joga....ha segíteni akarsz segíts neki, állj mellé és segítsd is, de az ilyenek mindig ráakaszkodnak a másikra és patkány módjára élősködnek rajta!

2013. okt. 22. 18:50
 13/13 anonim ***** válasza:
"de az ilyenek mindig " -12-es, te mindent tudsz. Mindig. Nyilván.
2013. okt. 22. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!