Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 év után "előkerült" a volt párom. Szerintetek segítsek neki?
Figyelt kérdés
Nagyon megöregedett és sovány lett. Arra gondoltam, hogy segítek neki a talpraállásban, de nem tudom a jelenlegi párom mit szólna hozzá. Mit tegyek? Sajnálom szegényt.2013. okt. 22. 17:44
1/13 anonim válasza:
Semmit. Nem tartozol neki semmivel. Nem hiába van az a jelző elötte hogy "volt". Nem mellesleg tulzasba mehet a dolog és azon kpod agad hogy a "volt" rajtad élőskodik a jelenlegi meg pakolja a cumoját és költözik.
2/13 anonim válasza:
Nem, a múlt az múlt. Neki a jelenben kell megtalálnia azt, aki vagy ami segíthet neki. Neked pedig a saját életeddel foglalkozni.
3/13 A kérdező kommentje:
Senkire nem számíthat csak rám. Valahogy segítenem kell neki, ő az életem része volt sok éven keresztül, nem hagyhatom cserben.
2013. okt. 22. 17:54
4/13 anonim válasza:
A jelenlegi társaddal beszéld meg, ne velünk. Nagyon emberi, amit érzel, de kettőtöknek kell ezt eldönteni, hogy segítetek-e és hogyan.
5/13 anonim válasza:
Beszéld meg a mostani pároddal, hogyan tudnátok neki segíteni.
6/13 anonim válasza:
De hogy tűnt el?Meg hogy nincs neki senkije?
7/13 anonim válasza:
4.-kel értek egyet maximálisan!
8/13 anonim válasza:
Kérdező!
Ha nincsen ló, jó a szamár is!
9/13 anonim válasza:
Segíts neki. Ez a minimum. Akinek ez nem tetszik az mehet, ahová akar.
10/13 anonim válasza:
Beszélj erről a pároddal. Hogyan szeretnél neki segíteni? Ha az én férjem hozná ezt fel, én támogatnám valamilyen szinten. De olyat tuti nem engednék, hogy ide költözzön valamelyik exe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!