Nem furcsa hogy nem kért meg hogy segítsek vagy egyebek?
Figyelt kérdés
Nem régen megismerkedtem egy férfival, mindennapos randik vannak jelenleg! Neki van 2 boltja, pár hónap múlva nyílik a harmadik üzlet.
Ma mikor találkoztunk, említette hogy ma később tudunk csak összefutni, mert be kell állnia dolgozni, hisz új a hentes+ egy dolgozója nincs, leszámolt.
Furcsa számomra hogy nem kért meg hogy menjek oda dolgozni, ugyanis korábban már mondta hogy az új boltba fel vehet engem dolgozni.
Valószínűleg nem látott megfelelőnek az állás betöltésére.
2013. szept. 3. 11:42
2/17 anonim válasza:
Nem, nekem nem furcsa, valószínüleg nem akarja keverni a magánéletet és a munkát, illetve nem is rég óta ismeritek egymást.
2013. szept. 3. 11:45
3/17 anonim válasza:
Szerintem inkább az van a háttérben, hogy fél hogy a nem jönnek össze köztetek a dolgok akkor kínos lenne (mindkettőtöknek) ha nála dolgoznál.
2013. szept. 3. 11:45
4/17 anonim válasza:
#3 *hogy ha nem jönnek ....
2013. szept. 3. 11:46
5/17 anonim válasza:
Az egyik magánélet-szerelem-szex vonal, a másik pedig üzlet. Szerintem egyáltalán ne menj oda dolgozni, ahol ő a főnök. Ennek soha nem lesz jó vége.
2013. szept. 3. 11:54
6/17 anonim válasza:
Párkapcsolaton belül együtt dolgozni és/vagy az egyik fél vállalkozásában dolgozni a másik félnek csak és kizárólag akkor szabad, ha komoly a kapcsolat, kiforrta magát a közös élet. Ellenkező esetben egy szakítás elég kellemetlen lehet. Az is kellemetlen lehet ha a munkavégzésben nem egyeztek... stb. Szerintem a párod ezért nem ajánlotta még fel. Előbb ismerjétek meg egymást alaposan, legyen stabil a kapcsolat. Utána ismerkedhetsz a munkájával, az ottani feladatokkal. Néha ha szabadidődben besegítesz neki, akkor te is látod majd hogy szeretnéd-e komolyan csinálni, és ő is meggyőzödhet róla, hogy alkalmas vagy-e rá. Nem szabad az ilyen dolgokat elsietni.
2013. szept. 3. 11:58
7/17 A kérdező kommentje:
De már felajánlotta hogy ami 2 hónap múlva nyílik oda mehetnék.
2013. szept. 3. 11:59
8/17 anonim válasza:
Szóval igazából Te elsősorban csak munkát szerenél tőle, mi?
2013. szept. 3. 12:04
9/17 A kérdező kommentje:
Nem dehogyis! Azért az úgy nem igazán érné meg, inkább őt akarom mint a melót! Csak furcsálom, mert akkor segíthettem volna neki, szóval én most nem a pénzes munkáról beszélek hanem most a segítséges munkáról! Segítettem volna neki hogy hamarabb eljöjjön :)
2013. szept. 3. 12:06
10/17 anonim válasza:
azt írod, hogy nem régen ismered. Biztos hogy nem vetít? én voltam így egy pasival, ő is össze vissza dumált, és konkrétan nem ismertem meg egyik helyet sem, és az ismerőseit sem, aztán 2 hónap után rájöttem hogy nagy kamu az egész. :) lehet hogy nálad nem ez van, nem tudom...
Ha igazat mond, akkor azért nem kért meg hogy segíts, mert ő a férfi és neki kell megoldani ha gondja van, nem pedig téged felhasználni. tudom hogy te szívesen segítenél, ő is tudja, de úgy lehet hogy úgy érzi hogy nem helyénvaló hogy szívességet kérjen tőled, mert akkor csorbát szenved a férfiúi mivolta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!