Nem furcsa hogy nem kért meg hogy segítsek vagy egyebek?
Nem régen megismerkedtem egy férfival, mindennapos randik vannak jelenleg! Neki van 2 boltja, pár hónap múlva nyílik a harmadik üzlet.
Ma mikor találkoztunk, említette hogy ma később tudunk csak összefutni, mert be kell állnia dolgozni, hisz új a hentes+ egy dolgozója nincs, leszámolt.
Furcsa számomra hogy nem kért meg hogy menjek oda dolgozni, ugyanis korábban már mondta hogy az új boltba fel vehet engem dolgozni.
Köszönöm a válaszokat! Hát most ki tudja, nekem pontosabban 3 napja mondta, ezért sem értem.
Egyébként lehet hogy a 10es hozzászólónak van igaza még pedig a második részlet az ami igaz lehet! Köszönöm
A segítséget te is felajánlhattad volna. Nem kell megvárni, hogy kérje.
Viszont ha nem vagy bejelentett munkaerő, akkor nem is segíthetsz. Biztosan nem akarta, hogy már az első nap bezárják a boltját egy ellenőrzés miatt.
Az, hogy nem vesz fel téged dolgozni, nem párkapcsolati kérdés. Rákérdezhetsz egyszer, hogy akkor mehetsz-e hozzá dolgozni, vagy nem. De ne erőltesd. Mondd meg neki, hogy semmi gond, ha nem. Van egyébként ehhez képzettséged/végzettséged?
12-es tökéletesen tudja a dolgokat. Ha nincs szerződés, és nem egyéni vállalkozó az illető (akinek csak a rokona segíthet), akkor 100.000 a bírság. (ha utólag bejelnti).
egy illetékes
Tudtommal egy hentesboltba kell valami hovatalos HACCP vagy mittudomén milyen papír hogy ott dolgozzhass, különben büntet az ÁNTSZ. Neked van olyanod?
A 3. bolt is hentes lenne? Lehet oda nem kell a papír, vagy úgy gondolja h addigra elintézitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!