Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem furcsa hogy nem kért meg...

Nem furcsa hogy nem kért meg hogy segítsek vagy egyebek?

Figyelt kérdés

Nem régen megismerkedtem egy férfival, mindennapos randik vannak jelenleg! Neki van 2 boltja, pár hónap múlva nyílik a harmadik üzlet.

Ma mikor találkoztunk, említette hogy ma később tudunk csak összefutni, mert be kell állnia dolgozni, hisz új a hentes+ egy dolgozója nincs, leszámolt.

Furcsa számomra hogy nem kért meg hogy menjek oda dolgozni, ugyanis korábban már mondta hogy az új boltba fel vehet engem dolgozni.

2013. szept. 3. 11:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben szerintem nem akart kihasználni, hisz még annyi ideje nem vagytok együtt, hogy ilyesmit csak úgy elvárjon tőled.
2013. szept. 3. 12:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Attól hamarabb bezárna a bolt, ha te ott lennél? Vagy te ott lennél, ő meg eljön, akkor mi ebben az üzlet bármelyikőtöknek? Gaykorlati szempontból: nincs olyan, hogy szivességből besegítek, ha kap egy ellenőrzést és te ott állsz a pult mögött v. pakolod a ládákat, a munkaügyist rohadtul nem fogja érdekelni, hogy egy ágyban alszotok-e ha nincs munkaszerződésed. (Ismerőst 100e-re büntették mert az unokatestvérének a férje "feketén" dolgozott az építkezésükön.)
2013. szept. 3. 12:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem érdemes keverni a magánéletet az üzlettel, és lehet, hogy ezt már akkor is így gondolta, mikor azt mondta, mehetnél oda dolgozni. Lehetséges, hogy két hónapja is csak udvariaskodott, de akkor sem gondolta komolyan.
2013. szept. 3. 12:23
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Hát most ki tudja, nekem pontosabban 3 napja mondta, ezért sem értem.

Egyébként lehet hogy a 10es hozzászólónak van igaza még pedig a második részlet az ami igaz lehet! Köszönöm

2013. szept. 3. 12:26
 15/17 anonim ***** válasza:

A segítséget te is felajánlhattad volna. Nem kell megvárni, hogy kérje.

Viszont ha nem vagy bejelentett munkaerő, akkor nem is segíthetsz. Biztosan nem akarta, hogy már az első nap bezárják a boltját egy ellenőrzés miatt.

Az, hogy nem vesz fel téged dolgozni, nem párkapcsolati kérdés. Rákérdezhetsz egyszer, hogy akkor mehetsz-e hozzá dolgozni, vagy nem. De ne erőltesd. Mondd meg neki, hogy semmi gond, ha nem. Van egyébként ehhez képzettséged/végzettséged?

2013. szept. 3. 12:52
 16/17 anonim ***** válasza:

12-es tökéletesen tudja a dolgokat. Ha nincs szerződés, és nem egyéni vállalkozó az illető (akinek csak a rokona segíthet), akkor 100.000 a bírság. (ha utólag bejelnti).

egy illetékes

2013. szept. 3. 12:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Tudtommal egy hentesboltba kell valami hovatalos HACCP vagy mittudomén milyen papír hogy ott dolgozzhass, különben büntet az ÁNTSZ. Neked van olyanod?

A 3. bolt is hentes lenne? Lehet oda nem kell a papír, vagy úgy gondolja h addigra elintézitek.

2013. szept. 3. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!