Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti, hogy oldanátok meg ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, hogy oldanátok meg ezt a párkapcsolati (szex) problémát?

Figyelt kérdés

Először is bocsánat,hogy ide írom,de a szerelem,szex kategóriában főleg tinik vannak én meg tapasztaltabb, hosszabb ideje párkapcsolatban élők válaszára lennék kíváncsi.

Szóval én 25/nő párom 26/F 3,5 éve vagyunk együtt.

Mostanábn a páromnak egyáltlán nincs kedve a szexhez,és nem is nagyon hajlandó ilyesmiről beszélgetni. Nagy nehezen annyit sikerült kiszedni belőle,hogy azért mert unalmas mivel mindig én írányítok és csak magamra figyelek. Na most ez sajnos igaz is,de részemről ez azért alakult ki mivel elég rövid ideig tartott és nekem az 3 perc nem volt elegendő, ő meg persze csalódott volt utána. Ezért elkezdtem magamra figyelni, egyrészt mert így tovább tartott,másrészt nekem is jó volt neki is jó volt (régebbi elmondása alapján)

Na most akkor hogyan oldjam meg, hogy mindkettőnkenek jó legyen?

A másik gond meg,hogy nekem kicsit sántít ez az "unalmas" indok, mivel kb fél éve én pedzegettem az újítsunk valamit témát,mert ő ragaszkodik dolgokhoz (pl. csak az ágyban,csak sötétben, minden alkalom előtt gyors mosakodás)

Mivel nem nagyon mond semmit,már sok dolog eszembe jutott,leht,hogy egyszerűen rámunt vagy az baj,hogy én voltam edig az egyetlen és csak kíváncsi lenne más nőkre is.

Nektek mi a véleményetek, mi lehet baj/megoldás?

2013. okt. 22. 15:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen válaszokat.

Azt hiszem ebbe a "csapdába" már beleestünk, pár napig pihentetem a témát,aztán majd megpróbálom nagyon finomn felhozni és persze jobban figyelni rá, remélhetőleg nem fogunk visszatérni a 3 percesekre.

2013. okt. 23. 12:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha velem lennél nem unatkoznál az biztos! Az meg hogy én unjam meg az meg kizárt! Imádom kényeztetni a párom ha van! Nekem mindegy hogy hogy, hol, és mikor! Több menetet bírok és kitartó vagyok csak egy olyan nőt kellene találni aki ugyan ilyen kitartó! A pasid nem illik hozzád szexuálisan!
2013. okt. 23. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!