Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan 40 ev koruli hazas ferj aki Soha nem csalta meg a feleseget?
Figyelt kérdés
Volt olyan, hogy joval fiatalabb novel lett lehetoseged lefekudni es meggondoltad magad?
Kesobb megbantad, hogy megse tested meg?
Normalis valaszokat kerek
2013. okt. 18. 20:39
1/30 anonim válasza:
Na erre kiváncsi vagyok én is! :)
Hapsikáim,csak őszintén ám!!!
2/30 A kérdező kommentje:
En megkivancsibb
2013. okt. 18. 20:48
3/30 anonim válasza:
És olyan feleség, aki nem csalta meg a férjét?
4/30 anonim válasza:
A szüleim:D Bár apám 50 anyu pedig 43
5/30 anonim válasza:
Én. Kiscsoportoknak tanítok nyelvet. Volt már olyan főiskolás lány, aki próbálkozott. Nemet mondtam, nem bántam meg. A feleségemet szeretem.
6/30 anonim válasza:
Egyszer majdnem megcsaltam, de végül nem tudtam megtenni. Ez pár éve volt, megismerkedtem valakivel, többször találkoztunk, felmentem hozzá, már a nadrágomat kezdte kigombolni, akkor leállitottam, hogy sajnálom, nem tudom megtenni. Talán egyszerüen csak megijedtem, magam sem tudom. Megértette, még párszor találkoztunk, aztán mondtam, hogy fejezzük be, mert nem akarom áltatni semmivel. Sokszor eszembe jut, hogy vajon milyen lett volna... 40F
7/30 A kérdező kommentje:
Talan attol feltel, hogy ha elkezded vele akkor nem fogsz tudni leallni ami a hazassagod vegehez is vezethettett volna.
De talan o sem akart tobbet mint azt az egy alkalmat. Feltel, hogy majd esetleg tobbet akar O toled?
2013. okt. 18. 21:42
8/30 anonim válasza:
57 éves vagyok, 25 éve házasságban, és soha nem csaltam meg a feleségemet. Egy kaland nem ér annyit, hogy elveszítsem a bizalmát, és ezzel tönkretegyem azt a gyönyörü kapcsolatot, ami kettönk közt van. (Alkalmam lett volna, de éppen ezért nem "vettem a lapot")
9/30 anonim válasza:
7-esnek. Ő többet akart tőlem, nem mondta, csak célozgatott rá, egyértelmű volt. Akkor már egy ideje nem voltam jó viszonyban a nejemmel, igazából ma sem az igazi, de valamelyest javúlt. A lelkiismeretemtől ilyedtem meg, hogy fogok azután a szemébe nézni a feleségemnek.
10/30 anonim válasza:
6-os, gondolom akkor csókolóztatok már, hiszen odáig jutottatok, hogy már a nadrágodat gondolta ki. Akkor már megcsaltad a feleségedet, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!