Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van itt olyan 40 ev koruli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan 40 ev koruli hazas ferj aki Soha nem csalta meg a feleseget?

Figyelt kérdés

Volt olyan, hogy joval fiatalabb novel lett lehetoseged lefekudni es meggondoltad magad?

Kesobb megbantad, hogy megse tested meg?

Normalis valaszokat kerek

2013. okt. 18. 20:39
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nylivan a megcsalas nem csak azon mulik, hogy nincsenek mar erzelmek, elmult a szerelem hanem azon is, hogy mindket fel igenye ki van e elegitve.
2013. okt. 20. 11:52
 22/30 A kérdező kommentje:
Es mi van ha imadod a feleseged de o mar nem adja meg azt amit regen. Akkor mit teszel?
2013. okt. 20. 11:53
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
Úgy látszik itt csak a kérdező értelmes ember.A többi frigid és impotens suttyó meg kiszophatja a spermától duzzadó farkam.:)Amúgy ti kötöttetek belém előszörre.Mit vártatok?Bűnbánatot?
2013. okt. 21. 06:41
 24/30 anonim ***** válasza:

:-D

Igen,biztos mindenki frigid és impotens rajtad kívűl!

Nekem 10év házasság után a napi 1x-i együttlét ami köszönöm tökéletesen kielégíti igényeinket,kizárja frigiditásomat ill.férjem impotenciáját!Megadunk egymásnak mindent,nincs okunk máshol keresni a boldogságot!Bocsi,ha ez elitélendő!Magamból indultam ki,jmikor a házasságodról kérdeztelek!A hímvessződ tartalmát meg kínálgasd másnak!

2013. okt. 21. 08:11
 25/30 anonim ***** válasza:
Én sem ítéllek el téged ha te sem szólsz le engem.Tiszta sor.A hímvesszőm tartalmát meg kínálgatom és van is aki elfogadja.:)Én tíz éven keresztül halálra unnám magam ha mindennap ugyanazzal a partnerrel kellene szexelnem.Nem hallottál még nyitott házasságról?
2013. okt. 21. 10:01
 26/30 anonim ***** válasza:
De,hallottam,csak még nem éreztük szükségét,megnyitni a házasságunkat!Azért 10év alatt hidd el nem csak missziónárius pózban,és nem csak a hálószobában voltunk együtt...;-) fő a változatosság,csak nálunk a 2fő ugyan az.Régen én sem értettem,hogy hogy lehet csak ugyan azzal...soha többet mással?!Hát most már értem,és jó!Nem firtatom tovább,nem akarom a kérdezőt megbántani,nem a kérdéshez tartozik már amiről írunk!
2013. okt. 21. 10:34
 27/30 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszaitokat.

Azt akartam megtudni, hogy egy ferfi bele menne e jatszmakba fiatalabb nokkel a kaland kedveert. Ezek szerint nem mindenki. Amugy sok ferfitol hallottam azt, hogy ugyanugy ahogy megunnak minden nap ugyanazt enni, ugyanugy megunjak ugyanazt a not is es neha akarnak valtozatossagot is.

2013. okt. 21. 11:07
 28/30 anonim ***** válasza:
Ez az emberi természet alapja.Igényli a változatosságot.Aki állítása szerint több mint 3600-szor szexelt már (csak) ugyanazzal az emberrel mi újat tud még kitalálni?Szeretem a libamájat de ha mindennap csak azt enném és semmi mást,belefásulnék akárhogy legyen is az elkészítve.Nem akarok kötekedni,de azért szerintem "enyhe" túlzás az a 10 éven át minden nap szex.Vagy csak együtt nézték a tv-t?:)Mindennapos kiadós szeretkezés hosszú éveken keresztül még a legpotensebb embernek sem menne,akkor sem ha csak ennek él!
2013. okt. 21. 11:34
 29/30 A kérdező kommentje:
En se tudom elkepzelni de csak eljon az ideje. Szerintem a nok esete en azert ezt konnyebb elfogadni.
2013. okt. 21. 11:39
 30/30 anonim ***** válasza:
Én több mint 15 éve vagyok az asszonnyal.Ő már nem kívánja annyiszor a szexet.Én meg igen.Ezt meg is beszéltük.Más téren jól kijövünk.Mondtam neki hogy ha én vagyok kevés nyugodtan újítson be mást.Én viszont majd 50 évesen nem fogok recskázni állandóan mert ő csak heti egyszer szeretné a szexet.
2013. okt. 21. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!