Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar olyan nektek, hogy minden jo volt a hazassagotokban, de a szex egy ido utan nem nagyon mukodott?
Ilyen hullámvölgyek minden házasságban adódnak.
Na, ilyenkor kell "frissíteni", mint a számítógépes programokban. :)
Irány egy csak kettesben töltött hétvége.
Kezdjél el vele sokkal többet törődni, mint a mindennapi "rutin".
Változtass a hajadon, vegyél új, szexi fehérneműt.
Mozduljatok ki otthonról.
Beszélgess vele sokat.
Legyél vele gyengéd.
Vissza fogod kapni tőle. :)
Persze az 1-es akkor érvényes, ha nő vagy.
Ha férfi vagy, akkor ennek megfelelően legyél kezdeményező úgy a hétköznapi életetekben, mint a szexben.
Puhatold ki, hogy mi lenne az, ami felcsigázná a felséged érdeklődését...
Nekem kicsit kevés az infó. Mi értesz "nem nagyon működött" -nek? A nő nem kívánja? A férfi? Ha a férfi, akkor nem kívánja csak, vagy impotens is? Evés közben sem jön meg az étvágy? Tehát maga az együttlét sem jó, ha sor kerül rá?
Zavarja valamelyik félt ez a helyzet? (van baráti házaspár, akik remekül élnek együtt, és szinte teljesen szexmentes a kapcsolatuk. Egyiküknek sincs igénye rá, létezik ilyen is). Mind kettőt vagy csak az egyiket?
Férfi/női praktikák bevetése persze jó ötlet, ha csak picit takarékra került a szexualitás.
6-os váloszoló, ezt hogy érted: 'Nálunk, egy kettesben töltött hétvége, bizti váláshoz vezetne' Hogy-hogy?
Mi 8 éve vagyunk együtt... már rég volt szex, igazából én megvagyok nélküle... de én nem nagyon tudok erről beszélni senkivel... az önbizalmam nagyon kicsi és valószínú ez nyomta rá a bélyegét arra, hogy egyáltalán nem kívánom a szexet, na meg nincsenek is jó tapasztalataim, és a férjem se egy nagy Don Juan... ezen kívűl egyébként jól megvagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!