Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomába lehet érni egy nagy szerelemnek?
Akiknek volt egy nagy szerelme és együtt voltak sok évig,és szakítanak,túl tudják tenni magukat rajta és a következőt is tudják majd ugyan úgy vagy jobban szeretni?
Mert azt hallottam,hogy egy fiúnak egy nagy szerelme van,a többi lány utána már nem ugyanolyan.
"De azért van igazság a dologban, mert sosem felejted el."
Például mi?
Jó, elhiszem én, hogy vannak, akiknek az első szerelmük marad az igazi, de szerintem többen vagyunk, akiknek bizony nemcsak véget ér, hanem el is múlik az első szerelem.
Na, lemaradt a vége. :D
Egyetlen szerelmet sem felejt el az ember. Legyen az első, vagy második. Ez nem korlátozódik az első szerelemre.
Sőt, én még azokat is kedvelem emberileg, akik belém voltak "szerelmesek", sokáig udvaroltak, de én soha nem éreztem irántuk többet a barátságnál.
Ez viszont nem azt jelenti, hogy az első, vagy a második, vagy akárhányadik (igaz, általában nincs sok belőlük egy ember életében) szerelem nem múlik el. Az megint egy más téma.
Kár lovagolni a szavakon. Az embernek akkor is valahol helyet foglal a szívében az első csók, az első szeretkezés stb. Persze minden kapcsolatban újra megtörténik, de az első mégis csak az első. Egy új dolog. Tagadhatja az ember, de mindenki tudja hogy ezek milyen dolgok.
Ha az első csókra gondol az ember, akkor már eszébe jut. És ha jó ha rossz, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!