Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet parancsolni az érzelemnek, szerelemnek?
Pl beleszeretek a párom tesójába vagy a párom legjobb barátjába vagy családom van gyerekeim és beleszeretek egy másik emberbe. Ilyenkor lehet parancsolni az érzelemnek, hogy nem szabad összejönni ilyen emberrel, mert abból baj lehet.
Tudatilag, lehet-e és felül kell-e írni ilyenkor az érzelmet, szerelmet?
Én kezdek valamit érezni egy srác iránt, de próbálom magam visszafogni, nem szabad, hiszen barátnője van:S. De az ő jelei is annyira félreérthetőek voltak, bókolt, csak velem beszélgetett, mindennap vett nekem valami apróságot... Akkor még nem tudtam, hogy van valakije. Nemrég tudtam meg, hogy távkapcsolatban él, de még így se szeretnék belemászni mások kapcsolatába. Ha szétmennek, megér egy misét, de addig semmiképp. Szerencsére szerelem nem alakult ki bennem, így sikerül is fékeznem magam:)
25/N
Parancsolni nem, viszont belátáson keresztül el lehet érni, hogy az adott érzelem szép lassan távozzon.
Azonosulni kell az adott problémával. Meg kell értenünk, meg kell magyaráznunk magunknak, hogy miért is helytelen az adott érzés, és akkor van esély rá, hogy idővel elmúlik.
Abban viszont nem hiszek, hogy csak úgy, bármiféle megértés nélkül csak úgy száműzni tudjunk egy erős érzelmi szálat. Elnyomni el lehet, de attól még ott marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!