Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a szívnek lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a szívnek lehet parancsolni?

Figyelt kérdés
Tiltás ellenére is mindig az kell, ami nem lehet a tiéd....
2013. febr. 27. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én szívemnek nem lehet parancsolni..
2013. febr. 27. 14:26
 2/7 anonim ***** válasza:
f 22 én már megtanultam úgy mond nemvagyok olyan nyitott lekileg de viselkedésmódban igen h sokszor megbántottak igazából már túl közel nem enged senkit vagy csak idővel meg az eszemre halhatok nem nehéz és jobba is jársz bírom mikor mondják hogy szivedre haégass na akkor tuti csalódsz egy nő viszont nemtudom h kibírja e mert neki alapból a másik agyfele aktívabb és az felelős azérzelemért ugymond szívért és emiatt ők ezt szerintemcsak nehez tudják ki iktatni..
2013. febr. 27. 14:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehetetlenség... a tudósok már szinte mindenféle csodaszert feltalálnak, de olyat még a mai napig nem találtak fel, amivel az érzéseknek lehetne parancsolni, szal ne reménykedj. xd
2013. febr. 27. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:
de vannak olyan szerek narkónak hívják :D
2013. febr. 27. 14:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Szívnek nem lehet. Viszont gondolom a fejemben van némi agy, szóval a szerelemben is használd, soha nem egyforma választ kapsz. N
2013. febr. 27. 14:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom eldönteni, hogy az érzéseknek lehet e parancsolni, vagy sem, de egy dolgot igen: magadnak tudsz!

Mérhetetlenül és mélységesen kiábrándít, amikor a nők ezzel a szöveggel magyarázzák a hülyeségeiket. Demagóg, álszent duma, ami a felelősség megszűnésének látszatát nyújtja, és megadja azt a luxust, hogy áldozatként könyvelje el magát a bűnös.

Hányszor hallottam én már ezt a dumát, te jó ég! Rózsaszín királylányok jelmondata ez, akik az éppen aktuális lelkiviláguknak rendelnek alá mindent. Persze így fejjel mennek a falnak, utána meg ahelyett, hogy megtanulnák a leckét, letudják az egészet a fent említett közhely elkönyvelésével.

Ne értsetek félre, értem mit jelent ez a mondat, csak éppen az az ember, aki ezt szereti hangoztatni, általában csak nem képes önkontrollt gyakorolni, és erre a viselkedésére használja mentségként ezt a sablont.Láttam már csajt félrek*rni, a saját lakótársa pasijával szart kavarni, 28 évesen, egy évnyi családalapításon rinyálás után 20 éves pasival összejönni, egyetlen fellángolásért nyolcéves kapcsolatot felrúgni és még sorolhatnám, de egy a közös: mindegyik "szerelmes" volt, márpedig a szívnek nem lehet parancsolni.

2013. febr. 27. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az érzelmeknek lehet, gyakorlással egyre jobban. Ez nem elfojtás, hanem tényleges kontroll, mivel az érzelmeidet gyakorlatilag te okozod saját magadnak (egy ösztönös vagy tanult folyamat során).
2013. febr. 27. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!