Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit kell tenni? A szívnek parancsolni vagy az észnek?
Ugyanilyen férfi vagyok.
LEgyél óvatos vele, mert lehet, hogy ha összejöttök akkor az előző nőjét fogja keresni benned, vagy pedig ragtapasznak fog használni, ami szintén elég előnytelen.
Nem mondom, hogy nem lehetséges az összejövés, de nem lesz egyszerű
Ha jól veszem ki, elég egyoldalú ez a dolog, te magadat pörgeted, míg bele nem fáradsz, a férfi meg köszöni, elvan a saját dolgával. Elég furcsa, hogy valamiféle szakításon gondolkodsz, miközben a jelek szerint nincs is köztetek semmi, legfeljebb te szeretnéd. Így sajnos tényleg várható, hogy a férfi rosszul fogja lereagálni!
Ha elfogadod a tanácsomat, egyszerűen hagyd őt, és keress mást. Vagy foglalkozz magaddal, csinálj valamit, amit szeretsz, kényeztetsd magad egy kicsit. Ha bejössz ennek a férfinak, idővel ő is kereshet majd, mikor a saját csalódásain túljutott, ebben viszont te segíteni nem tudsz neki, csak magadat teszed tönkre. Ne arra tedd fel az életed, hogy szenvedsz és vársz valakire, aki talán soha nem akar tőled semmit! Csinálj mást, a jövő meg még akármit is hozhat.
N31
hát az lenne a legjobb ha elmondanád, hogy mit érzel.
ha annyira izzik a levegő akkor ő is így érez..
mi lehet a legrosszabb ami történik? nemet mond.. te pedig tovább lépsz végre.
szia. én is tök hasonló helyzetben vagyok úgyhogy 100 %-ban megértelek!!! a pasi megmondta h nem akar szerelmes lenni, és ezért ritkán talizunk (és engem is ő keres!) de valahogy elakadt a dolog, nem hagyja, hogy kialakuljon komoly érzelem. Amolyan szex-barátok vagyunk....
mivel én is hosszú kapcsolat után vagyok, egyelőre "elég",de érzem h kezdem szeretni...:( privátba megírhatád a részleteket, vagy hogy mi lett! sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!