Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nyomába lehet érni egy nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyomába lehet érni egy nagy szerelemnek?

Figyelt kérdés

Akiknek volt egy nagy szerelme és együtt voltak sok évig,és szakítanak,túl tudják tenni magukat rajta és a következőt is tudják majd ugyan úgy vagy jobban szeretni?

Mert azt hallottam,hogy egy fiúnak egy nagy szerelme van,a többi lány utána már nem ugyanolyan.

2013. okt. 22. 12:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Hiszek benne, hogy igen, nyomába lehet érni. Bár nálam ez eddig még nem sikerült, mert a legelső nagy szerelmem (lány), után nem tudok jó ideje szerelembe esni. Voltak kapcsolataim, de rövidek voltak.

Ahogy Coelho is mondja: az első szerelem mindig véget ér, de sosem múlik el.

2013. okt. 22. 12:48
 2/17 anonim ***** válasza:
Igen ritka, de előszokott fordulni, hogy hosszú idő után jön valaki, aki úgy mond mindent visz és űberel. De ez ritka.Nagyon ritka.
2013. okt. 22. 12:49
 3/17 anonim ***** válasza:
Coelho téved, az emberek meghalnak.
2013. okt. 22. 12:50
 4/17 anonim ***** válasza:
Ebben igaza van Coelhonak.
2013. okt. 22. 12:51
 5/17 A kérdező kommentje:
Na,micsoda ördögi kör:) Most vagy valakinek leszek az első szerelme,ami véget ér,vagy leszek valaki "második szerelme",ahol sosem leszek a nagy és első:)
2013. okt. 22. 12:54
 6/17 anonim ***** válasza:

Talán igen, de ha tényleg a nagy szerelem volt, akkor nehéz és nagyon ritka. És még ha a nyomába is ér valaki, az emlékek mindig ott lesznek, és emiatt a legnehezebb.

Én most nem az első szerelmemmel vagyok, hanem inkább a nagy szerelmemmel, több mint 4 éve, és ha véget érne, akkor is örök emlékek lennének, amik biztos fájnának is olykor, ami akár az új kapcsolatra is ráteheti a terhet. Pont vele átélni mindent, ami fontos, és vele átélni az élet eddig legfontosabb korszakát...

2013. okt. 22. 12:54
 7/17 anonim ***** válasza:
Amúgy meg szerintem nem lehet mérlegelni. Ha eleve úgy indulsz neki egy következő kapcsolatnak, hogy úgysem fogom lángolóan szeretni, mert sajnáltatod magad az első nagy szerelem miatti csalódásaid közepette, akkor az agyad is arra áll rá, hogy védekezni kezdj és persze h nem leszel annyira oda érte. Mindenkinek meg kell adni az esélyt, és majd alakul, vagy nem. Ha nem, akkor sincs baj, békében el lehet válni egymástól, bár tudom manapság nem ez a divat XD
2013. okt. 22. 12:56
 8/17 anonim ***** válasza:

De az első szerelem nem biztos hogy mindenkinek olyan... :)

Bár az én első szerelmem nem "élt" sokáig, és úgy érzem nem is volt annyira fontos. Bár néha talán felrémlik a dolog, de maximum úgy, hogy milyen hülye is voltam akkoriban.

Szóval ne azt nézd hogy te legyél az első, hanem hogy te legyél az a nagy. :) Ezt egyre idősebb korban egyre nehezebb elérni.

2013. okt. 22. 12:57
 9/17 anonim ***** válasza:
Coelho most alaposan mellétrafált. :) Az én első nagy-naaaaaagy szerelmem mára már teljesen a múlté, igaz emberileg jó szívvel gondolok rá. A második szerelmemé a szívem teljes egészében. :)
2013. okt. 22. 13:26
 10/17 anonim ***** válasza:
Kedves 9-es. Pont erről beszélt Coelho. A gáz inkább azzal van, hogy ezt nem ő mondta először, de sikerült egy nagy közhelyet még nagyobbá tennie. De azért van igazság a dologban, mert sosem felejted el.
2013. okt. 22. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!