Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A plátói szerelemnek és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A plátói szerelemnek és a szerelemnek vajon ugyanazok a "tünetei"? Nálam miért intenzív ennyire a plátói?

Figyelt kérdés

Nálam a plátói ezerszer intenzívebb..ma láttam a plátói szerelmemet, aki 4 éve nem megy ki a fejemből, de nem volt köztünk semmi, csak ismerjük egymást és jól kijöttünk, és mikor megláttam kivert a víz, pulzus duplára, remegés..de anno, mikor szerelmes voltam egy másik pasiba (és tényleg szerelmes, elsőnek és nagyon) akkor semmi sem volt ilyen értelemben, csak jó volt látni, érzeni, vele lenni.

Nem értem..

22/L

2013. máj. 29. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert nincs "levezetve a feszültség".
2013. máj. 29. 19:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha szexre gondolsz akkor de, le van, jelenleg van párom, és mégis ennyivel erősebben érzem a plátóit.
2013. máj. 29. 19:33
 3/5 hyatt ***** válasza:
100%
Mert a plátói a fantáziádat testesíti meg. Beleképzelhetsz amit csak akarsz és ő olyan lesz. Nem fogja soha megcáfolni ezt mert nem kell a "gyakorlatban" vele töltened egy napot sem. Elképzeled hogy ő olyan és kész. Te irányítod és azt hozol ki belőle amit csak akarsz.
2013. máj. 29. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem így értettem, de valóban nem fejtettem ki eléggé. Arra gondolok, hogy kialakult egy vonzás, egy kémia, egy feszültség, ami nem tudott beteljesedni. Közelebbi ismeretség, szex vele. Nem csak úgy általában, hanem kifejezetten vele. És a 3-asnak is igaza van, nem belé vagy szerelmes, hanem a képbe, amit magadban felépítettél róla.
2013. máj. 29. 21:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek, igazatok van! :)
2013. jún. 1. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!