Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz az a feltevés, hogyha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az a feltevés, hogyha a nőnek több szexpartnere volt, akkor az utódok (genetikai) betegségekre hajlamosabbak lesznek?

Figyelt kérdés

2013. okt. 20. 19:25
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Az origos cikkben a hozzászólásokat nézd át!
2013. okt. 20. 23:51
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem pont az ellenkezőjét is rá lehetne húzni.

Gondolj csak bele: ilyen alapon arra kellene biztatni a nőket, hogy az első szexuális kapcsolatukat olyan férfiakkal létesítsék, akiket előzőleg minden genetikai mutációra leteszteltek (komoly üzletágat lehetne erre alapozni!), mert akkor utána már választhatnának bármilyen, számukra vonzó, kellemes partnert, akkor is, ha esetleg génhibákat hordoz, mert úgyis az első partner genomja lesz a meghatározó, nem pedig az apáé.

Tessék, máris gyártottam egy új elméletet, lehet terjeszteni! (Kb. annyi tudományos alapja van, mint az eddigieknek, de megfelelően kommunikálva úgyis beveszik a népek!)

2013. okt. 21. 00:47
 23/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy feltűnt-e, kérdező - de az ember a genetikáját a szüleitől kapja.

Csak a szüleitől.

2013. okt. 21. 03:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!